Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Nekem is működik, egyelőre apróságokban.
2011. július 20. szerda, 11:43 | jessica73

Akkor működik, ha utána nem agyalom túl, hogy mi hogyan legyen.
1. Szeretem nagyon a meglepetéseket pl., ezt tudom, hogy a belső gyerekem kívánja és ebből a szempontból jó érzés nekem nem felnőni. Arra gondoltam mostanában sokszor, de jó lenne valami jó kis meglepetés.
Múlt héten átvoltunk a barátnőmnél a szomszédban a gyerekekkel. Miközben valamiért hazaugrottam, találtunk egy szatyor gyerekruhát a kapunkra felakasztva, csupa szuper kis nőcis ruhákkal a gyerekeknek, sőt még magamnak is találtam benne egy tök jó darabot. Nagyon örültem neki.
2. Szintén pár hete épp azon gondolkodtam, hogy van 1 db műanyag kerti székünk, amit annak idején nekem vettünk, de leginkább anyukám használja mostanában. Na, gondoltam, de jó lenne még 3-4 db ilyen szék. Erre 2 napra rá a szembeszomszéd kiszanálta a miénkhez hasonló kerti székeit, mert újakat vett és kitette, vigye el, akinek kell! Le is csaptam rájuk és ennek is nagyon örültem. Ráadásul pont olyanok voltak, mint a mienk, csak a színe volt más. Szóval szerintem működik tényleg a vonzás, ha nem nagyon agyalunk rajta, hogy hogyan valósul meg a kívánságunk.