Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Inyó képe
Kedves Kriszti! Igyekszem válaszolni kérdésedre! Mikor
2011. július 19. kedd, 23:31 | Inyó   Előzmény

Kedves Kriszti!

Igyekszem válaszolni kérdésedre!
Mikor megismerkedtem a Szerelmemmel, akkor csak autodidakta módon ismerkedtem az tudatossággal, szerintem az önismeretet kifejezést éppen csak hallhattam. Előző életeimből és a "józan paraszti" eszemből táplálkoztam. Igyekeztem felismerni párkapcsolati mintáimat, félelmeimet... és minden kapcsolatból tanulni. Egyre pontosabban kirajzolódott, hogy mit szeretnék és mit nem. Sokszor átléptem éppen aktuális önmagamon, igyekeztem nem előítéletekkel, belső mintákkal szelektálni a pasikat. Szóval, tapasztaltam.
Ezt követően jött a Szerelem. Persze, a Férfinak volt barátnője mikor megismerkedtünk, de addigra már tudtam, hogy nem kell feltételeket, elvárásokat szabni a Férfinak. Ha akar és őszintén szeret, vágyik rám, (ezt szerettem volna megkapni), akkor ezt nem kényszerítéssel, feltételekkel, elvárásokkal fogom elérni. Neki kell, külső nyomás hatása nélkül, meghoznia a döntést!Úgyhogy én nem kértem, nem szabtam feltételeket!TÜRELEMMEL vártam!
Előző kapcsolataimban gyakorolhattam a türelmet, úgyhogy ebben az esetben a feszült türelem, nehezen viselhető vágyakozás érzését felváltotta az izgatott, élénk energiájú türelem és vidáman cikázó vágyakozás! Nem kínzó, hanem kellemes, serkentő TÜRELEMMÉ vált! Emlékszem, élveztem ezt az állapotot is! Amin én is meglepődtem akkor!:-)
Nem kellett sokáig várnom 1-2 hét és a párom meghozta a SZABAD, tudatos, önálló, külső nyomások nélküli Döntését! Tudtam, erre vágyom. A szabad, elvárások- , érzelmi zsarolások nélküli szeretetteljes, feltétlen szeretetkapcsolatra! Ezt adtam és ezt kaptam!
Miután megéltem ezt a kapcsolatot, tudtam ez nekem a legfontosabb! Olyat kaptam, amire vágytam: boldogságot, elfogadást, biztonságot, társat az életben! Ez mindent überelt! Vállaltam a kapcsolatot tűzön-vízen át! Az utunk során a tüzek lassan elaludtak, a vizek visszatértek medrükbe...és boldogan élnek, amíg meg nem halnak:-)

Kriszti, azt javaslom, döntsd el, hogy milyen kapcsolatot szeretnél?
- a szeretői viszony elég?
- folyamatos vágyakozásra vágysz?
- a férjeddel akarod a további életed élni? ezt ne tedd függővé egyéb párkapcsolataid alakulásától
- kiasajtolt szeretetre vágysz vagy IGAZ szeretetre?

Remélem, valamelyest válaszoltam kérdéseidre!
Szeretettel: Inyó