Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
naná, hogy belefér
2011. július 19. kedd, 13:30 | Michaelita   Előzmény

Szerintem belefér a szívünkbe két pasi (sőt akár több is), ezzel nincsen gond. A gond csak ott van, hogy két férfi kell ahhoz, hogy úgy érezd megkaphatod azt, amire szükséged lenne.
Mert ugye adva van egy már ismert férfi és adva van egy csábos másik, aki az ismeretlenség homálya miatt nagyon jónak tűnik és minél elérhetetlenebb, sajnos annál jobbnak.

A mégnagyobb gond nem itt van, hanem a Te lelki sérüléseid körül, úgy érzem. Mert addig, amíg azt nem sikerül begyógyítani, addig a kapcsolatok is sérülhetnek előbb-utóbb, sajnos.

Érdekes a kérdésed! Szerintem amikor szerelmesek vagyunk a józan ész nem játszik szerepet a történésekben (vagy legalábbis nálam alig-alig), szóval egy ilyen szerelem adta előnyöket élvezni jó dolog és el kell felejteni a józan ész tanácsait míg tart a szerelem.

A férjedet meg hagyjad csak hadd kedveskedjen - ez a szerelem az ő szemét is felnyitotta most .
Ugyanis sajnos úgy tapasztalom, hogy olyan nevelésben részesültünk, ami olyasmit jelent mintha a pasiknak mindent lehetne, nekünk meg alig valamit... amiből csak ilyen határesetekben (vagy szakításkor) tudunk úgy-ahogy kitörni.

A másik hírem meg az, hogy új életet meg csak önmagadtól várhatsz, ez nem a pasiktól függ, hanem csakis a Te lelkierődtől, a változtatási képességedtől. De nem is annyira az új élet lenne a fontos, hanem a régi életed megújítása, úgy hogy az Neked legyen jó, akár a férjeddel vagy, akár az új jövevénnyel.