Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Látás
2008. augusztus 26. kedd, 19:34 | Szőke József (útkereső)

1.: Sajnos csak az emberiség 90 %-a rendelkezik a "harmadik szem" szervvel!
2.: A tisztánlátáshoz nem elég csak a "nyitott" harmadik szem. Ugyanis a könyvekből tanulók/tanultak számára az így megszerzett ismeretek sokkal hiányosabbak, mint egy szita. Az ember és az a világ, amelyben létezik, sokkal bonyolultabb, minthogy könyvekből megismerhető legyen. A legfontosabb jellemzője: mivel minden jelen időben létezik, ezért semmit nem lehet "általános" érvényűként elfogadni, legfejlebb a létezése mostani szakaszában vizsgálni. Vagyis az emberek sem a külsejükben különböznek egymástól...
3.: Sem a "harmadik szem" megnyitása, sem a további látásfejlesztés nem működik távoktatásban. Annak ellenére, hogy a tisztánlátónak nem kell helyszínen lenni, vannak olyan gyakorlatok, amikor a tisztánlátónak feltétlenül jelen kell lenni!
4.: Pénzért csak más tudását, gondolatát - könyvét - lehet megvenni. A valóság valódi megismerésének sokkal nagyobb ára van! Az Ön tananyagának csak az Ön számára van jelentősége: ugyanis saját erőből elindult egy olyan úton, amin csak Ön mehet végig! Tetteinkkel tudni kell lemásolni a világ objektív létezését: önzetlenség!
5.: Vannak lehetőségek, amik segítenek az anyagi eszközök megszerzésében, de ezek nem a tudásunk átadásának során megszerezhető anyagiak. A tudásunk azért van, hogy ... !

Köszönöm a figyelmét

Üdvözlettel

Szőke József