Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
szeklice képe
Herceg Klub:-)
2011. július 18. hétfő, 17:36 | szeklice   Előzmény

Kedves Michaelita és Hermess!

Mindkettőtök levele tartalmazott kérdéseket, melyek szerintem csak látszólag bonyolultak:-)
Pontosabban: meglátni az egyszerűségét nem egyszerű...
Hermess kifejtette, hogy a nők tudatosodásával egyidejűleg a férfiak mintha az anyámasszony katonája szerepet vállalnák be a nők által remélt (fehér lovon érkező) Herceg Dalia helyett...
Michaelita rávilágított a női szerepek és az önszeretet fontosságára...

Bennem is világlik valami.

Amikor egy nő tudatos, akkor már egyesíteni tudja magában az anyát, lánytestvért, szerető társat, barátot, háztartási alkalmazottat, munkatársat, s megnyugtató vigaszt, biztatást tud nyújtani ha kell - szóval képes már arra, hogy tiszta szeretet lényként működjék. Nem különül el egyik szerep sem, mert egy motor mozgatja mindet.
Minél messzebb van ettől a /tudatos/állapottól egy nő, annál inkább különíti el magában ezeket a szerepeket különböző időben. Tehát nem egyszerre bírja mind, bár külön-külön már már próbálgatja.
Akkor fogja mindet egyszerre bírni, ha képes minden szerepben a szeretet gyakorlására. Maga a szeretet megélései EGYesítik őt majd összes szerepében.
Bölccsé, sugárzóvá, szelíddé olyan megélései teszik, melyekben el tud fogadni, be tud fogadni, ha kell el tud engedni...
Bölccsé válik a szerelemben is, hiszen már hű tud lenni - önmagához. Nincs szüksége alkura.
Szereti magát.Ebben van az ereje.
A férfinak pont ilyen nőre van szüksége, aki - mivel magát is elfogadja - őt (a férfit) sem megváltoztatni és tanítani akarja, hanem csak /!/ engedi működni a férfienergiáit. A férfi tudniillik Herceg, aki országát irányítja: tervez, szervez, politizál, egyszerre mindig csak egyet végezve, de abban elmerülve. Ösztönei az ERŐ felé viszik, de idővel meg kell tanulnia szívdöntéseket hozni. A szerelem fogja ebben megtanítani.
A tudatos szerelmes nő nem követel a férfitől sem érzelmeket, sem csinnadrattát-külsőségeket, hanem csak VAN a maga női valóságában. Működik. Egyszerűen, amilyen EGYszerű Nő ő maga.
És a Férfi nem tud mit tenni. Leküzdi bizonytalanságát, szerelemtől való félelmét. Nagyszerű Hercegnőnek látja ezt az egyszerű nőt. Egy-szerűen minden percét vele töltené, óvná, védené.
Egyesülni AKAR vele!

Mert érzi, hogy Kincset talált.
A saját szívét lelte meg.
Szív Herceggé vált.

Egyszerű? ;-)

szeklice