Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kirsikka képe
függőágy-gyakorlat
2011. július 18. hétfő, 9:01 | Kirsikka

Kb 10 napja költöztem egy budai panellakásba. Csodás helyen van, van erkély, ami a budai hegyekre néz. Már első pillanatban elhatároztam, hogy fogok az erkélyen aludni. Aztán vagy hidegfront jött, vagy nem voltam itthon... kerek 10 napot vártam vele...

A függőágy az erkélyhez van méretezve. Felszereltem, kiakasztottam, rátelepedtem, kipenderültem, koppantam. :D
Naneee! Végülis alátettem a matracot, amin a szobámban alszom, hogy ha félálomban ilyesmi történik, ne a hideg kövön landoljak.

Csodálatos volt így elaludni... ahogy húzott le az álom magába, mélyültem bele, hogy 2 pici pöcök tart a világban... csillag- és felhőbámulás a semmiben lógva, egy 10emeletes kocka egyik pici NYITOTT zugában teljesen jelentéktelenül, utcazaj, ház többi zaja... megtelt a szívem hálával, meg ...megfogalmazhatatlan gyönyörűségekkel :)
úgy éreztem ezzel sokat teszek azoknak a dolgoknak az elengedéséért, amikről ez a blog szól.

Lassan rájöttem, hogy mozogni is enged a rendszer, nem kell hullapózban feküdnöm reggelig, mégis pirkadatkor már nehéz volt az u-alakban fekvés, úgyhogy lefordultam a matracra, és ott aludtam tovább. A hűvös reggeli szél ébresztett, és nagyon-nagyon boldog vagyok! ...igaz félórát zsinórban tüsszögtem, de mindenképp folytatom ezt a "bizalom-terápiát", azt hiszem sok mindenre jó lehet még. (pl. ragaszkodások elengedése, félelmek oldása, "valaki vagyok", "egyedül nem megy" berögződések oldása, bizonytalanság elfogadása, ősbizalom fejlesztése, irányítás elengedése, "Isten tenyerén vagyok"...:))))

Rég ébredtem már ilyen felszabadultan, szárnyalva, megtisztult érzéssel a lelkemben! :)
BOLDOG VAGYOK!!! :))))

és a megfelelő dal (csak sajnos 2 részletben, de ők Együtt EGYek :))
http://www.youtube.com/watch?v=cSeoVjpwmic&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=fyxTXLzTdjs&feature=related