Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
A saját
2011. július 17. vasárnap, 9:40 | Domoszlai Katalin   Előzmény

bőrömön a következőket tapasztaltam, bár nem vagyok pasi.

Az előző 7 éves kapcsolatomat az elmúlt közel másfél év alatt nem sikerült teljesen feldolgozni, pedig amikor dolgom van vele, feljön egy emlék meditációban oldom. Egyszerűen az a helyzet, hogy ahhoz, hogy a helyére kerüljenek a dolgok ehhez több idő kell. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy előző életben testvérek voltunk, a karmikus kötelék már két élet óta létezik.

Alapvető félelem, amit amíg nem oldok fel, addig még flört szintű kapcsolat sem jöhet a közelembe az elhagyástól való félelem. Aztán itt van a megaláztatás, a nem számítok, a nem vagyok elég jó és még sok minden.

Furcsa minta az életemben például, hogy ha egyedül vagyok, az anyagi helyzetem stabil, ha párkapcsolatban, akkor kicsúszik a kontroll a kezemből, aminek a vége persze anyagi csőd. Eddig ez így volt, az új verzió más lesz persze, ha elég bátor leszek kipróbálni :-)

Viccet félretéve, a személyiség egyik része nyalogatja a sebeit, szüksége van az egyedüllétre, az önérvényesítésre, a másik rész vágyik a társra. A megoldás az az, hogy a sebeket be kell gyógyítani és az önbizalmat fel kell arra a szintre hozni hogy bevállaljunk egy kapcsolatot.

Inyó, ha a barátnőid oldaláról nézzük, akkor ők is valami miatt olyan pasit vonzottak be, aki nem akar elköteleződni, az ő oldalukon is ott az ok. Nem számít ugyanis, hogy tömegjelenség vagy nem, ha ők mármint a csajok, kidolgozzák magukból az okokat amiért nem teszik őket anyává egy tartós kapcsolatban, akkor bevonzzák a pasit, a gyereket, mindent amire vágynak. Kérdés tehát van-e bennük blokk a gyerek szüléssel kapcsolatban a tudat alatt?