Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
azt figyeltem meg
2011. július 13. szerda, 21:35 | Michaelita

Azt figyeltem meg, hogy szinte majdnem minden emberrel más dolgom van.

Vannak akikkel szemben az elszakadás/elengedés lelkigyakorlatát kell gyakorolnom annak ellenére, hogy nagyon erős karmikus kötés és erős éteri kötelék van/volt közöttünk. Van olyan, akivel csak megértést, elfogadást kell gyakorolnom. Van olyan akivel a bűntudatom feloldását és van olyan, akivel ennél sokkal többet és belsőségesebbet. Meg vannak olyanok is, akikkel csak rövid időre/időkre kell úgymond összefutnom és nem kell többről szólnia a közös érintkezésünknek mint csak egy köszönésről egy kérdésről vagy egy válaszról, egy kedves mosolyról és az örömről, hogy pár percre osztozhattam a másik ember világában (szeretek ügyfelezni és az ügyfelek is szeretnek velem érintkezni/dolgozni).

Veled kedves Szeges úgy érzem, hogy az írásbeli kommunikáció harmonikusságát. a nézeteid meghallgatását és tiszteletbentartását kell gyakorolnom... még jó, hogy ez amúgy is megy és nem esik nehezemre (ha nem karmikus kötelékről van szó:)

Kire emlékeztetsz? Teljesen és valóságosan csak arra az emberre, akit itt Szegesként ismertem meg (hála Istennek, mert nem kötök Hozzád sem elvárást, sem bárki más általi bennem lévő érzést)