Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Út a megoldások felé
2011. július 13. szerda, 12:03 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Örülök, hogy ilyen jól összeállt a kép, jól látod, mik a betegségeid okai. Innen tovább lehetne lépned a megoldások felé. Segítségül:

1. A család női tagjai tovább viszik Nagymamád lelki problémáját. - Ezt a Családállítással lehet legjobban feloldani, amihez szildikó1 ért nagyon!

2. Szakmai gyengeség. - Írd össze, miben vagy elmaradva szakmailag és tudatosan fejleszd magad! Adj határidőt minden célnak és hozd be a lemaradásodat! Ez nem is annyira lelki probléma, mint inkább megrekedés. Csak meg kell mozdulnod, a többi meg majd jön!

3. Gondoskodó Anya lettél. - Na ez komolyabb önismereti munkát igényel:
Miért jó Neked, hogy átmentél Anya szerepbe? Mit nyersz vele? Mit veszítenél, ha elengednéd? Megmaradna úgy is a házasságod? Milyenné változna? Hol pótolná férjed a kieső Anya minőséget?
Ezekre a kérdésekre keresd meg belül a válaszokat, hogy az egod megértse mi az útja és megnyugodjon. Ekkor meri majd elengedni ezt a szerepet, feltéve, ha Te is akarod!

4. Megborult egészségtudat. - Itt felborult a téves énképed (önértékelés) és felszínre törtek olyan félelmeid, amelyekkel azóta sem mersz szembenézni. A lehetőségét, hogy beteg vagy és meg fogsz halni, nem tudod elfogadni.
Tehát önértékelés, elfogadás és félelmek oldása a hiányzó képességek, ezeket kell fejlesztened. Ehhez javaslom a kapcsolódó Sirály csomagokat (4,6,9), azokban benne van az elsajátításhoz szükséges elméleti tudás és a gyakorlatok is!

Jó munkát kívánok!