Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ilyesmi képességről írtam én is valamelyik kommentemben, hogy
2009. június 07. vasárnap, 20:48 | Szabó_Péter   Előzmény

Ilyesmi képességről írtam én is valamelyik kommentemben, hogy veled szemben annyi a különbség, hogy én egy légtérben vagyok a másikkal és beszédéből le tudom venni, teljesen át tudom érezni a fájdalmát... volt olyan, hogy én már sírni tudtam volna helyette... oh, mondom okés.... Akkor egy közeli ismerősömnek a dolgát éreztem át, az különös volt... éreztem, h milyen mély volt neki ez a fájdalma, de már nem érdekli, kipucolta magából és csak egy pici fájdalmat éreztem vele kapcsoltban.. elmondtam neki és helyeselt.... :)

Mostanság igyekszem nem így menni az emeberekhez, mert ahogy fentebb is elhangzott, ha nagyon átveszem/átérzem, akkor később ha nem vágom le ezeket a szállakat, akkor gondolom le tud szívni és az nem jó nekem.

Abban meg igazat kell adni fentebb lévő hozzászólónak, hogy a környezetünkben nem kell beszélni semmi képességünkről, ezoterikus/spirituális dologról.. valóban furcsán fognak nézni rá, "elvontnak és csodabogűrnak" tartanak.... tőlem félnek :) Nem tudnak hova tenni... :)

Érdekes, hogy a közeli kis boltban van egy olyan eladó, aki kis mosolygós, meg pillanatok alatt 1 húron pendültünk és nem olyan rég derült ki, h reikis... oh, mondom szép... valamiért ő szimpi csak abból a boltból... szóval, fentebb elhangzott, hogy aki ilyen vonalom mozog az megérzi a másikat :)