Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hatar Beatrix képe
viták
2011. július 08. péntek, 21:58 | Hatar Beatrix   Előzmény

Az én, hozzászólásom arról szól, aminek te látni akarod:)

Felszínes semmit mondó viták, amiről írsz, és valóban nem vagyok képben, de nem is érdekel. Aki önismerettel foglalkozik valóban, és nem csak hirdeti az nem, akad fent ilyeneken, hanem megnézi az ok okozati összefüggéseket, nem hárít, kifelé hanem magába néz, és megtalálja az okokat, és meglátja a tanítást a helyzetben.
Téged érdekel, ki mit gondol rólad, mert bizonytalan vagy saját magadban, és másokhoz viszonyítod magad. Tőlem meg annyi mínuszt nyom bárki amennyit akar, attól még jól alszom, és jól érzem magam.
De ha zavarna biztos, lehetsz benne az, lenne az első, hogy megvizsgálnám magamban miért zavar, vagy miért kaptam akár egy embertől is? Így kiderülne a mínuszt nyomkodó nem is az ellenségem, hanem egy segítőm, akinek köszönhetően jobban megismerhetem saját magam elnyomott részeit, amivel addig nem tudtam szembesülni.
Nincsenek véletlenek, azért mert nem látod az összefüggéseket esetleg a mélyebb értelmét a dolgoknak, attól még vannak, és nem véletlenül idegesítenek.Általában zsák a foltját megleli.
Lehet belőle tanulni, fejlődni, meglátni a saját gyenge pontodat és feldolgozni.
Ez az ÖNISMERET.
De lehet játszmázni, vitatkozni, hárítani,idegeskedni, és nem előbbre jutni, csak a felszínt kapirgálni, és másokat hibáztatni.

Az én életemért én felelek,nálam nincs MÁS akit hibáztathatnék....
Még a mínuszokért sem.:)
Minden mínusz és plussz belőlem fakad....