Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hatar Beatrix képe
Értelmes beszélgetés
2011. július 08. péntek, 20:54 | Hatar Beatrix

Te akarsz nyílt őszinte kommunikációt, értelmes párbeszédet ezzel a stílussal, egy önismereti oldalon??? Ugye most viccelsz?Ehhez két értelmes ember kell;-)
Azok, akik megnyomták a mínuszt a hozzászólásaid mellett, azok nem akartak nyíltan írni, de kifejezték a véleményüket rólad!!!!
Te, pedig ha valóban nyitott lennél a kritikára, tisztelnéd és elfogadnád a véleményüket, esetleg elgondolkoznál a valóság tartalmán.Elméletileg erre vágysz csak gyakorlatilag a gyomrod nem tudja be fogadni a neked nem tetsző őszinte kritikát.
De tételezzük fel a paranoiádat, hogy egy ember csinálta, amit erősen kétlek, de legyen igazad.( Sokan olvasnak a háttérbe, akik nem szólnak hozzá.) De legyen így!Egy ember összeesküdött ellened és nyomkodja a mínuszokat, mint állat. Te nem azért hisztiztél fentebb, hogy senki nem mondja meg a frankót?
Na az az egy EMBER akkor megmondta neked!!!!!!! Így jelezvén.
De süket fülekre talált szegény, mert csak dobálod a sarat ész nélkül mindenkire, de valójában csak magadra…. Van egy gyakorlat próbáld ki: Mutass a szobába bármire rá,nézd meg hány ujjad mutat rá és hány magadra?;-)
Talán egyszer rá ébredsz, hogy itt TE VAGY SAJÁT MAGAD LEGNAGYOBB ELLENSÉGE! És attól valóban nem szabadulsz.;-)
Természetesen nem akarok további konfliktusokat szülni vagy generálni, annál jobban tisztelem ezt az oldalt. Bármit gondolsz vagy írsz, elfogadom a továbbiakban.
De valószínű értelmes őszinte beszélgetést mi ketten nem tudunk folytatni,másra meg nem vágyok....