Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Batrix
2011. július 08. péntek, 20:49 | Éva.   Előzmény

Pontosan erről van szó:

,,Az igazságnak, nincs szüksége sem, érvekre sem támasztékokra, sem magyarázkodásra.
Az VAN!''

Nagyon egyszerű dolog ez.
Szeklicéék állítottak itt valami /elég súlyos /vádat,ami egyszerűen olyan szinten nem igaz,hogy egyetlen szava sem igaz!
Vagyis ez megint szeklice ,,démonjai ''közé sorolható,amit fentebb az összes tévedéséről beismert.
A hozzászólásommal megadtam nekik a lehetőséget ,hogy tisztázzák magukban ezt,azért írtam le ,hogy mit érthettek félre a magán levelezésünkben. Ott ,és nem az oldalon!...de a levelezésben sincs ilyen...és nem folytatom,merthogy leírtam.

Ez nem magyarázkodás ,hanem egy lehetőség arra,hogy rájöjjenek a tévedésükre,
mielőtt belinkelem azt a hozzászólást,és még vissza vonhassák ,amit állítottak.
Erről lett volna szó,de lehet ,hogy ehhez kevés volt az az egy hozzászólás ,amit olvastál.

Azért köszönöm a véleményedet.
Kérdeznék még valamit?
Te régi fórumozó vagy,korábban sokat olvastalak,de jó ideje nem.
Szeretném megkérdezni tőled-ha már itt vagy-hogy azért nem írsz e az oldalon mert az én személyem és itteni írásaim miatt ettől elment a kedved?
Tudniillik a fenti vádat nagyon könnyen tudom tisztázni,azzal a linkkel,ezt viszont csak akkor,ha a ,,régiek'' jó páran kimondják,hogy én miattam mentek volna el az oldalról,és azt is,hogy ugyan hogyan gátoltam őket abban ,hogy itt írjanak ,ha kedvük tartja?

Nagyon megköszönném ,ha válaszolnál nekem.

Ui:erről lenne szó:

,,,,A másik általa felvetett dolog, ami miatt én annak idején mélységesen felháborodtam -noha akkor még nem jeleztem felé rögtön -, az az én és Szeges által magánlevélben reá bízott személyes adatainkból általa összeállított kronobiológiai megközelítésű horoszkóp-elemzés, melyre alapozta ama fórumra tárt véleményét, hogy mi nem vagyunk összeillő pár a Szerelmemmel, Ő örök vesztes lesz mellettem, stb.stb. Ezt én a személyes információval való visszaélésnek tartottam.''

Azért nagyon kíváncsi lennék,hogy a helyemben ki,hogy reagálta volna le,a tizedik ,,démonjuk'' után,/amit ugyan mind visszavontak/,még ezt is?

Köszönöm,ha válaszolsz: Éva