Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
A Klára és a Klári ,két külön személy ,mint ahogyan a két
2011. július 07. csütörtök, 23:29 | Éva.   Előzmény

A Klára és a Klári ,két külön személy ,mint ahogyan a két hozzászólásnak is az ég világon semmi köze nincs egymáshoz.
Lehet hogy te látsz hasonlóságot,de csak a közös nevező-a téma-ami a hasonlatosság alapja egyébként pedig teljesen két külön ügyről van szó.

Amit áthoztál most a chat szobából,/ami egyébként tudtommal nem publikus/,az a hozzászólás az ami,neked szól,a te írásodra reagáltam./Klára/

Az a hozzászólás,amiből pedig idéztél /először/,az pedig szeklicének/Klári/ szól,mert itt azért nyílt ez a blog ,hogy higgadtan kitárgyaljuk ennek a ,,csetepaténak'' a tanulságait.

Ez pedig arról szól,hogy szeklice/Klári/,a Kibeszélő Show-jában ott szorongatott engem,mert nem tudtam rosszat mondani róla,és folyton arra szólított fel,hogy egyenes őszinte kommunikációt vár tőlem. Ezt írtam meg neki többek között most,hogy nagyon csodálkoztam ezen,hogy pont tőlem várja,/akkor ott a blogjában!!!/amikor ennek pont az ellenkezője ment látványosan az oldalon ugye a részéről.
Most úgy látszik ,hogy ezt akarod,hogy ezt minden áron kimondjam,pedig itt már ez a blog nem erről szól. Se nem arról ,amit áthoztál,mert az törölve lett./mármint az indítéka annak a hozzászólásnak/

Ha most esetleg ezzel nekem akarsz segíteni,amit nem nagyon hiszek,de minden lehetséges,akkor...mit is mondjak?

Ha viszont még ezek után sem akarod megérteni,hogy ez két teljesen külön dolog a hasonlóságuk ellenére is,térben és időben egyaránt, két különböző személynek,két különböző blogban,két teljesen más időben történt hozzászólásokra a két teljesen különböző szövegű,bár látszólag hasonló hozzászólásom.

Remélem tiszta most már a dolog.