Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
A Becsületről...
2011. július 07. csütörtök, 20:03 | Éva.

A becsületről.

A chat szobában és itt is nyilvánosan elhangzott a részetekről,hogy én visszaéltem az általatok kapott adatokkal,amit az elemzésetekhez kaptam.

Válaszoltam rá a chat szobában ,de itt most felmerült egy újabb indokotok,amit ott még nem írtatok,miszerint én ebből azt láttam ,hogy ti nem illetek össze,és ebből következtethettetek a boldogság blog körüli nézeteltérésekre.

Hát megint nagyon jó lett volna ,ha közlitek velem a gyanútokat,mert ez akkor és ott tisztázva lett volna.
Részemről sokkal jobban örültem volna neki,bár akkor minden valószínűség szerint elmaradt volna ez az egész,,ezt képzelem ,azt képzelem,ilyen vagy olyan vagy" játék.

Szeretném elmondani,hogy amiről ti itt beszélhettek,hogy esetleg a három sík közül egy sikon nem illenétek össze,ez nagyon nagy szó,mert a legtöbb ember talán a három sík közül egy ,amin összeillik, vagy sehol.

De...és ez a lényeg!!!
50 x elmondtam,hogy Szeklicénél,csak akkor tudok bármit is biztosra mondani,hogyha találkozunk majd Miki kungfuján,és megcsinálunk teszteket,mert amit a gép kidobott,az jobb kézre van értelmezve,nála pedig lehetséges a rejtett bal kéz,ami miatt egészen más eredmények lehetnek,ehhez pedig kell a teszt./ez most megint személyes adat szivárogtatása,mármint a balkéz:)/
Vagyis elküldtem a lehetséges verziókat tanulmányozásra,és függőben maradt az egész dolog, számtalanszor felhívva a figyelmeteket,hogy csak szeges elemzése a ,,tuti'',szeklicét kiderítjük,ha találkozunk.

Tehát az a gépi összehasonlítás sem áll így,ami teljesen egyértelmű!!!

Elmondtam ezerszer,ennek ellenére teljesen figyelmen kívül hagytátok,ezen lelkiztetek,és nem csodálom ,hogy onnantól már voltam minden,ahogy a mellékelt ábra is mutatta.

Ehhez most még bizonyítékként két olyan dolgot is említesz,ami egyszerűen nem úgy van.
Azt mondod ,hogy a blogodban én ezt leírtam,amikor ez nem igaz,és ha nem olvasol utána,hogy ott mi van leírva,akkor kénytelen leszek ide belinkelni.

A másik indokod ezzel kapcsolatban ,hogy annak idején én szegesről kiadtam egy blogban adatokat.
Hát annak idején még tudtátok,hogy ez nem így volt,viszont én nem rég olvastam azt a blogot,és láttam ,hogy azzal a tipológiás dologgal,amire ott aztán nagy érdeklődés mutatkozott,bizony elvittem csaesz blogját.
Ezért lelkiismeret furdalásom lett és bocsánatot kértem tőle.Ezt olvastad te most,és így jött fel ez a dolog,de már nem emlékeztél ,hogy akkor hogy zajlott ez. Pedig ott van világosan.Szeges a csakráiról beszélt,és én azt erősítettem meg ,hogy nagyon jól látja,pontosan úgy van ,ahogy mondja. El lehet olvasni, Egyébként ott több blogolót is megnéztem,és minden érintett megadta az adatait,amikkel szintén nem éltem vissza.

Még egy ilyen alkalom volt,amikor az agyféltekékről volt szó,és kimondottan az ott blogolók kérésére,
külön megkérdezve,hogy akkor valóban az oldalon akarják e? És mindenki egyöntetűen kérte.
Szintén vissza lehet olvasni!

Kati most nincs az oldalon,legalább is nem ír,de kénytelen vagyok elmondani,hogy ő röppentette fel rólam ezt a hírt/is/,mert neki is volt egy problémája velem ez ügyben,na ott aztán még tisztázni sem kellett volna semmit,mert a vétkességem egyenlő volt a zéróval!,
ennek ellenére,még szándékában is volt,hogy megírja az oldalon,de sajnos nem tette.
Pedig akkor legalább tisztázhattam volna magamat,így viszont csak a hátam mögött ment a susmus.

Nekem legalább annyi barátom van itt az oldalon,mint amennyien rossz szemmel néznek rám,és sajnos visszajutnak ezek a dolgok a fülembe. Az állandó susmusok /egy szűk baráti köré,de istenigazából 1-2 ember a szószóló,csak terjed a baráti körben/,a közös összejöveteleken ,Sanyi születésnapján ,egyéb alkalmakkor.
Nagyon nehéz nekem így az oldalon,mert egyenesen soha senki nem mondd meg semmit,/nem csak nekem ,másnak sem:)/,és Isten tudja mióta gyűlnek ezek az indulatok az emberekben,ami ugye ezekben a ,,csetepatékban '',csapódik le,csak éppen megoldva nincs semmi,mert az ok elhallgatva marad,ahogy például most nálatok is.

Nagyon nem jó ez így,és ha valamit nem bírok ezen az oldalon,akkor ez az,ezek a befojtott kimondatlan dolgok,amik csak mérgezik azt aki nem hajlandó kimondani,a többiről meg nem is beszélve...
Ez az amit soha nem fogok megérteni,hogy az őszinte ,egyenes ,becsületes párbeszéd helyett,miért mennek ezek a minősíthetetlen játszmák inkább.
Kinek jó ez,és kinek van ebből haszna.És ugyan milyen haszna van?
Azt meg aztán végképp nem értettem Klári,hogy miért tőlem követelted folyamatosan az őszinte egyenes kommunikációt,tőlem ,akit pontosan ezért nem bírnak páran az oldalon,mert őszinte,és egyenes.És csak néztem,hogy ugyan mit is akarsz te ezzel tőlem,miért tőlem követeled???
Persze tudom,de hát te gondolkodj el rajta.

Ez lenne a kérdésem,..és hogyha valaki most ezt megpróbálja elütni azzal,hogy magyarázkodás,annak most kivételesen velem gyűlik meg a baja,de nagyon,mert eddig nem érdekelt semmi ,mert nagyon jól tudom,hogy mit hogyan értékeljek,de a becsületem az egyetlen amibe nem hagyok belepiszkítani,és
marhára nem érdekel,hogy az önismeret mit mond erről,hogy mit kéne e miatt magamba megnéznem.
Az ég világon semmit! Mert egyszerűen ezt örököltem a szüleimtől,ilyen vagyok. Képtelen vagyok hazudni,csalni ,és egyebek...Nagyon sok problémám is adódik e miatt az életben,de azt sem bánom,mert nem tudok más lenni,és nem is akarok! Ezért utálom a nem egyenes dolgokat,és az
őszinteség helyett,ezeket a játszmákat!
Úgy hogy ha valaha is azt akarjátok ,hogy elmenjek az oldalról,akkor a becsületem tabu legyen,
mert akkor soha az életben nem szabadulok meg tőletek,mert az az egy amit nem fogok hagyni soha,
hogy a becsületességem igaztalanul legyen vádolva.