Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Megérzésekről,mások vizsgálatáról...
2011. július 07. csütörtök, 18:27 | Éva.   Előzmény

Ez még a hozzászólás része,de Szeklicének szól,ezért külön választottam.Ugyanakkor mindenkinek is szól:)
Azt szeretném hozzátenni még,hogy én ezt a chat szobában írtam,és már később láttam meg ,hogy szeklice is kitért most velem kapcsolatban ugyanerre a dologra./minő ,,véletlen'':)))/

Ami a belső hangodat ,megérzéseidet illeti,nem mondom ,hogy egytől egyik képzelgés,egy két dologra rátapintottál,még ha ,,jelenés'' szerűen is,de tagadhatatlan.
Éreztem amikor vizsgálgattál,nem is egyszer,és megmondom nem volt kellemes.
Ráadásul még egy dolgot megfigyeltem,hogy csak bizonyos szintig tudtál menni,és annyi.
Az oldalon meg is írtad,hogy micsoda színésznő vagyok:)))
Hát tudod ez az életem első fele,ez volt a hivatásom/nem prózai,hanem énekes/,de ez olyannyira a múlt,hogy már 20 éve nyoma sincs,nem mintha valami szégyellni való lett volna benne. Szóval idáig jutottál el,és nem láttad azt az embert,aki onnantól alakult.

Egy teljesen más embert,más érdeklődési körrel,más életfeladattal,egészen más gondolkodással, tevékenységgel,és törekvésekkel. A lényegből semmit sem láttál,és nem is láthattad,és ezért értelmetlen minden ilyen kutakodás,mert az ember csak azt láthatja meg ameddig ő elláthat,csak azokat a rezgéseket,amik ő benne is megvannak.

Épp te beszélsz a rezgésekről,igen pontosan a rezonanciáról van szó,csak azokat a rezgéseket foghatom fel,amennyit én is birtokolok. Más rezgésbe pedig nem láthatok bele,mert arra egyszerűen nincsen készülékem.
Nem rég írtam ugyanezt az Akasháról is,hogy olyan könnyen ment itt a dobálódzás azzal,hogy ezt meg azt lehívok az Akashából.
Sajnos mindenkihez csak az az információ juthat el, amit ő éppen megtudhat és ami a további fejlődéséhez kell. Semmi többet,hiszen úgysem tudna kezdeni vele semmit,de ezt fizikai törvényszerűségek is szabályozzák,pontosan a rezonancia elvén.

Van mégis ,hogy az ember többet is megkaphat bizonyos rendszerektől /intuíció, látás, hallás érzékelés egyebek formájában/,de ez szigorú szabályokhoz kötött,és aki ezt megkapja,annak bizony szolgálnia kell azt a rendszert,annak a részeként.
Vagyis hogy ezeket a dolgokat ,nem osztogatják ingyen,ezért bizony nagyon keményen meg kell dolgozni,és szolgálni,bármily furcsa és esetleg félre érthető ez.
Aztán ez ugye felveti a következő kérdést is mindjárt,hogy ki ilyen erőket szolgál,ki olyanokat ,de ebbe most igazán nem mennék bele./főleg ,hogy neked írok,nehogy személyeskedésnek tűnjön,mert csak általánosságban mondom/
...
...
Ez egy kiragadott részlet,a folytatása a fenti hozzászólásban van.Remélem ,hogy így kiragadva,a
szöveg környezetéből nem lesz félreérthető...itt folytatódik...

Szóval szépek az elképzelések,de nagy különbség van ....stb...