Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szeklice kedves! Nekem azért nagyon kellemetlenek ezek az
2011. július 07. csütörtök, 17:42 | Éva.   Előzmény

Szeklice kedves!

Nekem azért nagyon kellemetlenek ezek az utólagos tanulságlevonások,és ,,bocsánatkérések"",mert én erre azért nem tartok igényt,sőt kimondottan kellemetlen nekem,én is mondhatnám most a gyomrom körül azt a szorító érzést,és tudod miért?
Azért mert látom végig az egész folyamatot,és az okokat,és a végkifejletet is.
Bár egészen végig szerettem volna kihúzni magamat ebből a játszmából,ahogy mindig is,és inkább nem reagáltam,akármi is hangzott el velem kapcsolatban,pontosan azért,mert tudtam ,hogy ugyanaz a lappangó felgyülemlett indulat ,az a soha ki nem mondott ,csak örökösen susmusok szintjén ,de nyilvánosan az oldalon állandóan a szőnyeg alá söpört ok,dolgozik megint,amikor is bármit teszek,még ha konkrétan semmit sem teszek ,egy szót sem szólok,de akkor is én leszek kihozva bűnbaknak.
Ez a csetepaté is tipikus példája ennek.
Tehát van itt egy sokkal komolyabb ok velem kapcsolatban ami miatt irritálok az oldalon jó pár embert,és én ennek tudom az okát.De őszintén soha nem lett ez megbeszélve,csak forog körbe körbe ez a probléma,mindig más a sztori,mások a szereplők,de valahogy folyton nálam lyukadunk ki,még most is,amikor gyakorlatilag szinte végig néma voltam.

Tehát amit te ebből tanulságot levontál a magad számára,az a te ügyed,és én semmiféle bocsánatkárérést nem fogadok el,mert ha ennyire vakok vagyunk ,és ennyire nem látunk az egészből semmit,ennyire nem látjuk ezeket a folyamatokat ,akkor ki se ejtsük a szánkon ,hogy mi önmegvalósítók vagyunk.

Tehát én részemről elutasítom ezt a ,,bocsánatkérést'',mert ez úgy hülyeség ,ahogy van,és ha ezt én jogosnak érezném és elfogadnám,akkor nagyon leértékelném magamat!

A chat szobában válaszoltam neked,és abban leírtam,amit én gondolok,nem konkrétan erről az ügyről,hanem összességében a problémáról,ami a legtöbb ilyen ügyet kiváltja,és sohasem az igazi ok van tetten érve,hanem pont az megy a szőnyeg alá.
Ezt a válaszomat /illetve egy részét/,szeretném ide áthozni,mert ott nem mindenkinek publikus,viszont nagyon kíváncsi lennék a véleményekre,hogy ki hogy látja.

Itt azért csak elhangzott megint az ,hogy én visszaélek a kronobiológia kapcsán a rám bízott adatokkal,
sőt most megint kiderült valami,amire nem figyeltetek,és ami miatt azt hiszitek ,hogy szerintem ti
nem vagytok összeillő pár. Erre egy külön hozzászólásban kénytelen vagyok megint reagálni,mert bár én szoktam hagyni a dolgokat,de itt már a becsületemről van szó,és most végre itt leírtad ,hogy ti miből is gondoltátok ezt.