Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szeklice.Én nem látok itt semmit leírva, ami a tegnapelött
2011. július 07. csütörtök, 18:39 | egy kis akárki   Előzmény

Szeklice.
Én nem látok itt semmit leírva, ami a tegnapelött történtekre vonatkozna. NEm látom leírva, mi történt valójában. Semmit. Minthoygha te úgy látnád, semmise történt, legalábbis neked közöd sincs hozzá.
Én persze tudom, csakhát mire való a tisztaszoba, ha nem arra, hoyg akik elkövették, leírják maguktól és bocsánatot kérjenek.
Vagyhát egyébként mi értelme lenne ennek a blognak, amikro a kívülállóknak végképp fogalmuk sincs mi zajlott itt, és szerencsére mégcsak utána sme tdunak olvasni. Annyira nem volt egy gyöngyszem ugyanis.
"mi az "ördögi játszma" szereplői sem tudtuk, mit miért teszünk"
Bocsásd meg, de én végig tudtam, mit miért teszek. Ideérkezve a fórumra és azóta is mindne szavam őszinte volt. Az, hoyg voltak ketten (persze lehet, többen is, cska nekik nem okozott problémát, miért is kellene pont engem érteniük), akik nem értettek, és azt hitték hazudok avgy valaki hazudik a nevemben, az nem az én hibám. Senkinek a kedvéért nem leszek más, mint vagyok, mindne hibámmal, mindne problémámmal együtt. Épp ezért a tegnapelöttiek során is végig tdutam mit teszek, próbáltam megvédeni magam és uyganakkor Évát. Ez volt a természetes, még akkor is, ha ezek után, holott jogos volt, még én kapom meg hoyg indulatos vagyok.
Ember vagyok.
És én nem azért jöttem az oldalra, hyog védekeznem kelljen olyan dolgok ellen, amiket nem követtem el.
Nem tduom milyen írásommal akpcsolatban neked miylne érzéseid, fleismeréseid jöttek maaz édesapáddal kapcsolatban, fogalmam sincs, örülök ha neked ettől jobb lett valami. Ez az egy amit itt velem kapcsolatban irsz, de ennek köze sincs az itt zajlottakhoz. Az mintha nem történt volna?
Amit itt fent látok tőled, arra ugyanakkor uyganazt tudom mondani most is mint eddig, őszintén:
nem látom benne azt amit szerintem a történtek után látnom kellene itt.
Nem ismerem sem Sanyit, de én jeleztem felé történteket, és én kértem szedje le azokat a hozzászsólásokat, illetve utána még egy párat, ami az utóbbi hónpokban hasonló gynausítgatásokkal tőled vagy szegestől érkezett. Nekem Sanyi nem írt, hisz nem is ismer, azonkívül, hyog köszöni, hyog jeleztem, leszedte, és kéri, jelezzem máskor is ha hasonlót látok. Éshát nem is kellett nekem mást írnia. Engem nem kezelt gyermekként, sem büntető apaként nem viselkedett velem, nem érzem úgy. Megint egy kijelentés tőled, ami mindannyiunkra vonatkozott, és talán mégse mindenkire igaz?
Mindegy, egy darabig még itt leszek.
Még egy valami: kis akárki körül minden stimmel, köszöni, és örül, hyog olyan, amilyen. Talán ezek után még jobban. Nekem ez eddig erre volt jó.

Ki kell egészítenem, szeklice, mert, rólam ezt ideírtad, bocsánatot kértél: "Kérlek, bocsáss meg, mert nem tudtam, mit teszek Veled." De nem írod, mit tettél, és másoknak fogalmuk sincs mert én nem szerettem volna ha az oldalon marad... Ugynakkor ezt a blogot itt olvashatják, de mi derül ki belőle? És még én sem tudom, valójában te már tudod-e vagy mire vonatkozik ez? Felette ott van, hyog gyanú, ellenőrizgetés, prekoncepció, tehát talán...