Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Persze hoyg enm tduudnk egyenlő mértépkben szembenézni, egyenlő
2011. július 04. hétfő, 19:46 | egy kis akárki   Előzmény

Persze hoyg enm tduudnk egyenlő mértépkben szembenézni, egyenlő mértékben teljesíteni.
Mert itt lenn hiába vagyunk elvileg mind uyganabból és mind tökéletesek, amíg nem jutunk el oda majd, addíg tele vagyunk hibákkal, sötét foltokkal, ésatöbbi.... Midnenki egyedi, és mindneki épp mást csesz el...
Azt nem mondtam, hyog nem lehet belebukni. Dehoygnem lehet. Az az amiről te írsz. Ezt én tökéletesen tudom is, igen, bele lehet halni, belerokkanni, beleőrülni, öngyilkosnak lenni a saját feladatunkban. El lehet bukni. Az is benne van a pakliban, hyog annyira el lehet cseszni, anniyra el lehet távolodni önmagadtól (ez sem nehéz, mert eleve amnéziával kezdjük), hoyg amiatt nem sikerül tényleg. Akkor legközelebb újrapróbálod, kb ugyanazt.
Miért is lenne annyi öngyilkos, meg próbálkozó, ha ez nem így lenne, hanem úyg lenen, hoyg mindneki pont meg tduja dalolva cisnálni?
elvileg meglenne a lehetőségünk, de megkaptunk midnne más lehetőséget is, azt is hoyg ne sikerüljön, különben nem is lenne feladat....
Élni, és megcisnálni a dolgodat, kurva nehéz. Vannak életek, amik nem annyira, aztán egyre durvább. És kivétel nélkül midnneki végig fogja cisnálni. előbb-utóbb.