Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Valójában a bazi nagy fal az annak aki azt kapta, pont akkora
2011. július 04. hétfő, 19:24 | egy kis akárki   Előzmény

Valójában a bazi nagy fal az annak aki azt kapta, pont akkora mint a kis sövény a másiknak, aki meg azt kapta mint feladatot. Arányaiban, mert mindne a pont akkori képességeinkhez, ahhoz, ahová addig eljutottunk van szabva. Ezért mindnekinek pontosan ugyanannyira nehéz. Aki többet bír el, többet kap. Sokkal több szenvedést, mert úgy hamarabb előrébb jut, és igazából mindneki eredetileg minél elöbbre akar jutni, attól függetlenül, hyog itt mi sikerül neki meg mi nem. Hoyg mindneki uyganannyira legyen megterhelve arányaiban, azért is van ez, hoyg nagy falnak tűnik egyikünk terhe a másik sövénykéjéhez képest. De annak az a sövény maga a lehetetlen.... Arról nem bezsélve, hoyg az én nézetem szerint az egyre többet magunknak követeljük ki odafent.
NEm lazsálni jövünk ugyanis.
Attól még persze piszok szar tud lenni, mivel nem tudjuk a valódi kozgatórugókat, ha agyalunk is, az nem tudás.
Attól még én a dühöngők közé tartozom, szemétségnek tartom uyganis, hoyg uyg jövünk hoyg amnéziát kapunk, esélyünk sincs arra, hyog tiszta fejjel lássuk át a dolgokat. "mert bedob az életbe kézikönyv nélkül, tudatlanul; miközben folyamatosan alkalmazza ránk a világ a törvényszerűségeit"
Úgyhoyg én most ezért kűzdök, hoyg mindnet megtudjak.
Addig nem is akarok jól lenni se, anélkül uygnais nincs miért folytatnom.
Ja, és szerintem tökéletesebb lenne a világ szenvedések nélkül, de ahhoz minden egyes léleknek el kéne jutni arra a pontra, mert amíg ezek a szabáélyok, addig máshoyg nem megy...