Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Drága Almás! Ne méregesd Magad senkihez, mert Te pont úgy
2009. június 04. csütörtök, 9:53 | Nagy Edit2   Előzmény

Szia Drága Almás!

Ne méregesd Magad senkihez, mert Te pont úgy vagy jó, ahogy vagy!!!! Lehet, hogy valmit megértesz, bekattan valami, és "magasabb szinten" leszel, mint akikről most azt gondolod, hogy ők előrébb járnak.

Az én lelki fejlődésemért egy lukas garast nem adott volna senki még 2-3 évvel ezelőtt, most meg önmagamhoz képest (mert ez számít) szerintem is, és mások szerint is sokat haladtam előre, ha lehet ilyet mondani, hogy előre.

Tök jó, hogy kiváncsi vagy, érdekel a téma és fejlődni, tanulni akarsz. A SZÁNDÉK mindennél fontosabb!!! Ez az az energia ami előre visz. Higyy magadban, és keress. ("Zörgessetek és megnyittatik" valahogy így álla bibliában, és mondhatom Neked saját tapasztalatból, hogy ez így van.)

És ilyen "butaságokat" ne írjál, hogy zavartál, mert kit zavartál? Ha valakit zavarsz, majd nem olvassa el az írásodat, egyébként is az az ő tanulni valója ha zavarja valami.
Addig is megnézheted magadban ha van hozzá kedved, hogy honnan táplálkozik az a tévképzet, hogy Te zavarsz valakit? Gyerekkorodban éltél meg ilyesmit valakivel szemben? (anya, apa). Mert nagyon sokszor úgy reagálunk a világra, ahogy gyerekként nekünk visszatükröztek minket.

A magad fejlődésének segítségéhez nagyon hasznos eszközöket kaphatsz a Sanyi CD-i által.

Üdv.:
Mackó