Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
valore képe
Hát....
2009. június 03. szerda, 22:17 | valore

Szia kedves Andi!
Hát, én nem vagyok egy félős nő....de szerintem én is beparáztam volna....
Mi a csuda lehet ott? Ha nem huzat...az első tippem az, hogy az asztrálszférákból van egy látogatód.....vagy több...
Vajon milyen helyen laksz? Volt esetleg valaki, aki meghalt abban a házban? És valamiért nem tud elszakadni a környezetétől? És a kopogtatásával szeretne valamit jelezni?
Esetleg egy nem kívánatos lény talált meg éppen Téged? Milyen érzéseid vannak azalatt, amikor ezek a dolgok történnek?
Ez ugyanis lehet rosszindulatú dolog is ( nem huhogok, de fő az elővigyázatosság ) Nem voltál mostanában beteg? Jó az idegrendszered? Rosszindulatú asztrál lények ugyanis előszeretettel merítenek energiát, egy szakadozott aurából! Gondold csak meg....ha nincs meg a megfelelő energetikai burkod, akkor milyen jó kis táptalaj lehetsz neki/k. Te pedig egyre kimerültebbé válhatsz!
Javaslatom: Töltsd fel magad energiával, vagy töltesd fel valaki mással, akiben teljesen megbízol. Akkor bátrabb és összeszedettebb leszel. Próbáld elzavarni, aki ezeket okozza! Legalábbis én magamból indulok ki, jobban szeretem a láthatót és az angyalokat....:) Én elzavarnám! Ha nem megy a dolog, szükséges szerintem egy alapos tér tisztítás! És, ha még így sem megy, tisztíttasd meg a teret! Ha pedig, mindenáron szeretnéd megtudni, hogy ki az aki jelez Feléd, ha lehet, ne egyedül tedd, hanem egy szakértővel, aki objektív.
Én azért égetnék fehér gyertyát is, vagy aranyszínűt és tömjént is.
Természetesen, lehet, hogy semmi komolyabb probléma nem áll e dolgok mögött......és tényleg csak feltupírozom a dolgokat....kérlek Téged nézd el ezt nekem. Én alapvetően óvatos vagyok ezen a területen.
Szép estét kívánok Neked
Valore