Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Khm..khm.... na, szóval, vannak különböző egyének, akik ide
2009. június 03. szerda, 17:24 | szabox (útkereső)   Előzmény

Khm..khm....

na, szóval, vannak különböző egyének, akik ide (is) járnak, beszélgetnek.. elmondják dolgaikat és vannak egy bizonyos REZGÉSZSZINTEN.... nos esetedben azt vettem észre, hogy nem vagy MÉG(ami nem zárja ki, hogy nem leszel, mert ha haladsz, tanulsz, figyelsz, akkor leszel :)) magasabb rezgésszinten, hogy fel is fogd ill megértsd, integráld, h mi az, hogy tükör, meg izé mizé, amiket írtál és ilyenkor jön a képzavar, hogy nem tudod, h mi van... türelem és tanulás.. odafigyelés! :)

Az figyeltem meg ez írásod alapján, h nagyon ingatag vagy, ami nem baj... csak ne másra nézz, h ki ragyog a "szobában" és ki van középen.... ha megtalálod a középpontodat, akkor már ez sem fog érdekelni, mert "saját csárdád" lesz.. :) Meg különben is, számít ez? :)

Szóval, Almás... vagy ez rezgészszinten, ami lehet alacsonyabb, mint ahol, most a többiek vannak... attól nem vagy kevesebb...csak más aspektusból figyeled te is meg ők is meg mi is a dolgokat.... :) nyugi... kell az idő és a kikapcsolódás is..az, hogy mivel tudsz kikapcsolódni az már a te dolgod... mire van kapacitásod...

Sejtem mit gondolsz ill érzel, én is voltam olyasmi állapotban, mint most te... szóval, nyugi! :)