Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
azt mondják van kapcsolat
2011. június 23. csütörtök, 16:54 | Michaelita

Azt mondják többen az ismerőseim közül, hogy úgy figyelték meg, hogy van kapcsolat közöttünk és a tárgyaink, növényeink között. Merthogy amire nem tudunk tudatosan ránézni, az azért jelenik meg egy családtagon, rokonon, baráton, szomszédon, tárgyon vagy növényen keresztül, hogy segítsen bennünket (vagy valakit a környezetben) a tudatossá tételben.

De nem csak ez van, hanem pl. a kerti gazosodás kérdésére én azt is mondanám, hogy az is fontos, hogy hogyan válogatja össze az ember a kerti növényeit. Mert ha tudatosan olyanokat társít egymás mellé, ami a növényeket, akkor ez meghálálja magát. Biokertészek tudják nagyon jó, hogy mi az ami a gazosodást megfékezi, mi az ami a tetvek ellen és mi az ami a nagyobb kártevők ellen véd. Ez azt jelenti, hogy ha ezeket ültetjük egymás közelébe, akkor könnyebb lesz a helyzetünk később.

Na a tetvesedéssel kapcsolatban meg elég érdekesen jártam. Miután megírtam Neked a véleményemet a szomszéd srác hozott egy tetves leándert, s persze hogy átterjedt az én leánderemre is a tetű... szóval mostmár én is elgondolkodhatok azon, hogy mivel vonzottam be a dolgot és hogyan segítsek a növénynek:)