Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ne menekülj
2009. május 28. csütörtök, 21:50 | Névtelen (útkereső)

Nekem több dolog is felmerül írásod alapján, de ami a legfeltűnöbb, az az, hogy mást csináltok mint ami a célotok és ez nem illik össze. Akkor az vagy nem valódi cél, vagy túl sok még ott a lelki szemét amit előbb ki kell takaritani. De ezt te nem akarhatod helyette és a helyedben nem is erőltetném, erre magának kell rájönnie, vagy ha nem....
Úgy látszik, hogy neked is van feldolgozni valód a menekülés területén. Nem lehet egy kapcsolatban úgy teljes életet élni, hogy az egyik máshol van a másik meg menekül. Tán ha te elkezdesz foglalkolzni a meneküléssel és feloldod az ezzel kapcsolatos görcseidet, akkor ő is nekiáll magával foglalkozni. Különben egy szép élmény maradtok egymás számára, megismertétek azt az érzést, hogy mit szeretnétek, mi az amit jó lenne elérni, étvágyat kaptok rá, de nem egymással fogjátok megvalósítani.
Lehet, hogy te nem a fájdalmas helyzetektől menekülsz hanem az érzelmeket nem mered közel engedni magadhoz? Ha ez igy van akkor szegény nem tud nagyon közel kerülni hozzád és természetes, hogy nem meri elengedni eddigi biztos környezetét. Elképzelhető, hogy nála ez a családi kötelék azért olyan szoros, mert önbizalom hiányos?
Lehet, hogy ez igy nagyon keményen hangzik, elnézést érte de ez jött fel belőlem
Sok szeretettel

Hédi