Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia kirpaat! Előre elnézést kérek, ha nyers lesz itt-ott a
2009. május 28. csütörtök, 18:30 | Szabó_Péter

Szia kirpaat!

Előre elnézést kérek, ha nyers lesz itt-ott a modorom... :) Szóval, nekem 2 azaz kettő fő gondolat futott át az agyamon a szituációtokkal kapcsolatban.

1, nektek valamiért nem kell együtt lennetek... lehet ez jel számodra, hogy valami nem frankó és akkor nem kellene erőltetni a dolgot... lehet ez valami karmikus téma, amihez még kicsi vagyok, hogy rálássak :)

De lehet akár egy lekűzdendő feladat, de ha Te beleteszed magad és ő nem hajlandó tenni semmit, akkor is TANÍT neked ez a szituáció valamit. Szerinted mit? Elmondásod alapján azt, hogy tudj, ill merj elengedni... és tudj nem-et mondain, hogy akkor ennyi és nem több... Szerény véleményem szerint én ilyesmit gondolok rólatok...

2. A srác egy gyáva alak, aki fél otthagyni a szülői házat, mert anyuka is valami labilis személyiség, aki köti a fiát magához... de lényeg a srác egy gyáva, ha 20.000-dik alkalom után se meri a táskába beletenni a ruháját, szatyorba pár cuccát és azt mondani a kedves maminak, hogy anya, akkor most itt az idő, hogy leválljak rólad és a saját lábamon álljak meg innen pár háznyira/pár utcányira/pár kilométerrel arrébb azzal a nővel, aki szeretek..... de nem.. ááá, nem! mit csinál, mentegetőzik, kifogásokat gyárt és gyáváskodik.... Rólad ne beszéljük, de szerinted te mi vagy ha 20.001-d alakolm után is még vársz és türelmes vagy? Idő ketyeg. tikk-takk! :) Észer kéne venni, ha már akarta volna, akkor anyukától elcuccolhatott volna, de ezek szerint nem akar, az észrevételeim szerint!!!

ELNÉZÉST, OLVASTAM CSERNUST ÉS MEGRAGADT A STÍLUSA! :)))

Megoldás? Így kívülről nézve sok megoldás van! Nem mondok semmit, neked kell rájönni!!!

Hidd, el megtalálod, ha felteszed magadnak a kérdéseket! Ha szembe mersz nézni a helyzettel!
pl: Vajon meddig bírom még ezt így? Vajon jó nekem örlődni? Vajon miért alakúlt e így? Vajon mit kell tanulnom ebből a helyzetből? Vajon ......... ? --> ide tedd be azokat, amik között gyötrődsz és szerintem, hamar meglátod a megoldást, vagy talán már tudod is, csak nem mered ezért, azért, amazért meglépni! :)

Pedig, tikk-takk!--> most jövök rá, hogy sok dolgot Neked írtam, de ugyanúgy le tudom vetíteni az életemre nézve... MINDENKI tükör! Mondom, ezeket sorokat leírva, erősítettem meg, hoztam előtérbe, mertem rápillantani dolgokra/dolgokat az életemből :) Szóval tükör!

Kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz reagálni erre, amit írtam Neked! :)