Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kirsikka képe
kézcsók lábcsók bibircsók :) nyári különkiadás
2009. május 27. szerda, 20:28 | Kirsikka

A lábfejemen (a tetején), ha a sarum pántja kilazul, és mozogni kezd, viszkető pöttyök kelnek útra. Mondták már, hogy "aláizzadok" a bőrszíjnak, én meg arra gondoltam, hogy a fűpollen alámegy és beledörzsölődik, (amire allergiás vagyok) csakhogy ahogy vakarom, úgy terjed, a lábfejemen aztán a kézfejemen. (Igyekszem megállni, de legtöbbször félálomban erre ébredek. Kenegetem egy keleti dokinénitől kapott krémmel, de valószínűleg az elvakarással agyon is csapom a hatást...)

Van vmi spéci jelentősége ezeknek a testrészeknek? A bőr mindig jelez valamit, legalábbis a pattanásoknál már be tudom azonosítani, hol mit jelent ha megjelenik, de a kéz-lábfej... rejtély. Kerestem bizonyos könyvekben, de nem találtam semmit.

ja, és még egy kérdés: szeretem nyomkodni a mitesszereket, ilyesmi, amivel általában többet ártok, mint ha hagynám a fenébe. (ez stresszhelyzetben pótcselekvésnek is elsőosztályú, mint másnak a körömrágás...) Összefügg ez azzal, hogy túlrágom a problémáimat, és akkor is szenvedek/agyalok rajtuk, előkotrom őket, mikor (már) nem kéne?