Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Látás-belátás?
2009. május 27. szerda, 16:06 | -Alma- (útkereső)

Kedves Mindenki!

Rendszeres látogató vagyok az oldalon, ám még sosem szóltam hozzá, mert annyira jókat írtok, mintha mindenki szívemből szólna. Ebbe a témába azért írok, mert "nem találtam meg a válaszomat".
Néhány éve léptem a tudatos önismeret útjára, és rengeteget foglalkozom magammal, hatalmas változásokon mentem már keresztül, és a látóköröm is igen kitágult. Állandóan keresem a kihívásokat, megoldásokat, és szembe akarok nézni önmagammal. Úgy érzem, már nagyon sokat tettem és nyitott lettem. Fentebb volt szó az Út a teljességhez c. könyvről, amit (és hasonlókat) évek óta olvasgatok, és lenyűgözőnek tartok. És még sok más módszert/nézetet sajátítottam el és alkalmaztam a problémáim megoldására.
Úgy kezdődött az egész, hogy elkezdett romlani a látásom (csak távolra) tizenévesen, és ez zavart, és nem akartam beletörődni, pláne, hogy szemüveget nem is tudok viselni, mert iszonyúan fáj tőle a fejem, és nem is akarok palástolni... A mai helyzet pedig az, hogy még nem javult meg, sőt tovább romlott. Úgy érzem, elakadtam, és már nincs ötletem, mit tegyek.
Kérlek, segítsetek, ha bármilyen ihletésetek támad.
Köszönöm!