Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
a3140a képe
Elég sok időt töltöttem a Pünkösdi hosszú hétvégén a
2011. június 13. hétfő, 22:57 | a3140a   Előzmény

Elég sok időt töltöttem a Pünkösdi hosszú hétvégén a kvantumfizikával foglalkozó legutóbbi kutatások eredményéről beszámoló cikkek és értekezések olvasgatásával.
Ezért is tűntem el (no meg azért, hogy megvárjam, amíg lecsitulnak itt egy kicsit a szenvedélyek :) ).
Elképesztő új eredmények vannak, melyek teljesen felboríthatják a fizikusok eddigi elképzeléseit.
A Cernben azon fáradoznak, hogy megtalálják azt az általuk "isteni részegységnek" nevezett valamit (Higgs bozon), mely gravitációt kölcsönöz az eddig megismert részegységeknek (neutron, pozitron, elektron és az ezek anti részegységei).
Nem találják ez azt anyagot, mert úgy tűnik, nem anyagi, hanem inkább tudat természetű.
Az USA-ban ezzel párhuzamosan végzett számos kísérlet eredménye pedig az lett, hogy az eddig feltételezett végtelen számú részegység (mely az univerzumot felépíti) helyett sokkal valószínűbb, hogy akár egyetlen részecske (mely nem is részecske, hanem valamiféle energia) építi fel az általunk tapasztalt világot, egy olyan már ismert jelenség által, melynek lényege az, hogy az elemi részecske időkésleltetés nélkül képes a tér különböző pontjain egyidejűleg jelen lenni, felborítva ezzel az einsteini paradigmát (mely szerint a fénysebességnél nagyobb sebesség nem létezik) egy olyan nem rég felfedett jelenségnek köszönhetően, melyet a fizikusok kvantum ugrásnak neveztek el.
Úgyhogy Ademon, ami a te testedet látszólag felépíti, az ugyanakkor felépíti az én testemet is és még unalmában mindeközben az egész világegyetemet is. :D