Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Miki újra leírom,senki sem akarta elvenni Szeges
2011. június 07. kedd, 23:38 | Éva.   Előzmény

Miki újra leírom,senki sem akarta elvenni Szeges boldogságát,mert ha ez így lett volna,már rég meg lehetett volna kísérelni,hiszen nem új keletű az.
Itt egészen másról van szó,amit Szeges nem vesz észre. /sajnos/

,,Értsd meg Éva: Azt adj amit magadnak is szeretnél....''

Azt adom Miki ! Nem a ragacsos puszit,hanem ha egy barátom valamilyen okból kifolyólag ennyire nem lát meg valamit ami most már nagyon is nyilvánvaló,akkor bizony,bármily hihetetlen is-szeretetből-felhívom rá a figyelmét.
És igen ,magamnak ugyanezt szeretném,hogyha én nem veszek észre olyasvalamit,ami ,,nem méltó hozzám'',akkor igen is jó néven veszem,ha erre a barátaim figyelmeztetnek.

,,Ő leírt valamit, mi pedig megtámadtuk. El akartuk venni tőle. Megvédi ami az övé. ''

Ha te ezt így gondolod,akkor arra kérlek csak a saját nevedben beszélj.
Én nem támadtam meg,szépen beszéltem vele,főleg nem vettem el tőle semmit,de még szándékomban sem állt,miután kezdettől fogva örültem a boldogságának.
Úgyhogy a többes számból kimaradnék ! Valamint másoknál sem láttam egyebet.

,,Triumvirátus''!!! A máglyát esetleg nem akarjátok megrakni???:)))
Lassan már boszorkányüldözéssé fajul ez a dolog,mert néhány ember meg merte említeni,hogy talán nem kéne ilyen durván beszélni egyesekkel egy olyan embernek,akitől ezt nem szoktuk meg.
Erre el akarjuk venni a boldogságát:DDD És mindez a hárítás ,kiforgatása a dolgoknak,megy egy önismereti oldalon,ahol azért nem mindenki hülye.
Már bocsánat:)