Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
Az elmúlt napokban egy csomó előadást hallgattam meg és néztem
2011. június 07. kedd, 21:52 | HajduM   Előzmény

Az elmúlt napokban egy csomó előadást hallgattam meg és néztem meg.
Nem tudom, hogy Villás Béla neve mond-e valamit neked? Ennek az embernek olyan meglátásai vannak, és olyan módon adja elő azokat, hogy megértettem belőlük, hogy a föld is egy élőlény, hogy minden élőlény. Azt tudtam már korábban is, hogy minden él, minden összefügg mindennel és hatással vagyunk egymásra. Egyik előadásában az átokról és a rontásról beszélt amiből megértettem, hogy mekkora jelentősége van annak, hogy miként vélekedünk önmagunkról és másokról. Világossá vált a vetés-aratás analógia és még mások is, és igen sok megerősítést kaptam Jézus tanításaival kapcsolatban, amiket magamtól is tudtam és úgy gondoltam, de a többi megértéssel összhangban egy új hitrendszerem és Istenképem kezd kialakulni (ismét), változott a mágiához való hozzáállásom némely félelmeim eltűntek, mintegy okafogyottá váltak. Valóban rendezettebbé váltam egy kicsit ezek által.

A megvilágosodás az nyilván nem realitás az én esetemben még, de meg lesz az is :)) Ám a megvilágosodás alapja a tudás és a dolgok összefüggéseinek megértése és a fizikai síkon túli világ megismerése és összehatása a mi világunkkal... Szóval az még odébb van egy kicsit...

Persze ez nem csak Villás hatása, ebben benne van a családállítás-béli tapasztalataimtól az olvasmányokig , Villás azonban rendelkezésemre bocsátott néhány hiányzó láncszemet.

Talán ettől tűnik kiegyensúlyozottabbnak az írásom...