Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
Hát nem kell ezt kitörölni. A föld köszöni jól van, az ember
2011. június 07. kedd, 19:58 | HajduM

Hát nem kell ezt kitörölni. A föld köszöni jól van, az ember túlon túl kicsi ahhoz, hogy véglegesen tudjon ártani neki. Aztán a földért aggódó ember, aki mások figyelmét hívja fel a bajra inkább csak saját maga félelmeit fogalmazza meg ha jól látom. A földet nem kell megvédeni, a földet csak tisztelettel békén kellene hagyni. De minden jó úgy ahogy van. Ugyan az az Isten aki megteremtette vigyáz is rá a kellő mértékben. A föld önszabályozó rendszerei működnek a föld eléggé intelligens ahhoz, hogy ne a kártevőitől várja a védelmét :)) Micsoda ellentmondás...

Az eon vége felé járunk a mostani embernek lassan el kell hagynia ezt a földi létet, és mindenki úgy hagyja el amit teremtett magának, aki szennyezte, az saját szennyébe hal bele. Szükségszerű, hogy a földön az emberi életre alkalmatlan körülmények jöjjenek létre. Így van jól, így tudják a szennyezők karmikus köreiket bejárni. Minden ember csak a maga általi teremtésekre kell, hogy figyeljen. Ahogy Jézus mondta : Ne tégy olyat amit nem szeretnéd, hogy veled tegyenek, és persze olyat tégy másokkal amit magadnak is szeretnél. Ez kell tenni a földdel, és mindenkinek előbb saját magával, és aztán másokkal.

Én magam nem szennyezem a földet, tisztelettel fogadon az erőit, örömmel az esőt a szelet a napsütést, és a földet amelyből a testem van és amely a többi elemekkel együtt táplálja az életemet. Áldást mondok rájuk, mert áldást szeretnék kapni tőlük és általuk.

Nem kell tehát sem megrémülni, sem másokat rémisztgetni, nem kell félni a haláltól, az a kijáratunk ebből a világból, a föld pedig lényegesen intelligensebb nálunk, nem kell félteni.

Nyugalom, a hosszú élet ritka :))) Ha menni kell úgy sem tehetünk ellene, addig pedig legyünk áldása önmagunknak egymásnak és a földnek, így ebben a sorrendben...

No para :)))