Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Az az állapot, amiben írsz sem az, amiről beszélünk. (Ezt az
2011. június 04. szombat, 22:43 | Aditi   Előzmény

Az az állapot, amiben írsz sem az, amiről beszélünk. (Ezt az energetikából lehet ismerni, érzékelni.)

Akkor miről beszélsz? :)

Inkább te félsz elfogadni a tényt, hogy becsapod magad.

nekem semmi bajom magammal és az állapotaimmal, és azzal sem, hogy szeretem érteni és látni a dolgokat.

A saját állapotaimat elég jól fel tudom mérni, és a tanultakból, a megéléseimből és a látásomból adódóan sok más emberét is.

És nagyon kevesen "boldogok", a szónak abban az értelmében, amiről írtam, és ezt nem félek látni. :) Az "állapotaim elfogadása" amiről te is írtál éppen ez, és nem az, hogy boldognak nevezem magam, miközben nem vagyok éppen az, és még vitatkozom is a másikkal, akinek nem olyan a meglátása, mint az enyém. :)))) A boldog emberek egyébként nem vitáznak. :)))

Láttál te már vitatkozó szentet? :))

Persze lehet h máskor én is élni fogok a szónak a "hétköznapi értelmével" és azt mondom: többségében boldog az éltem, mert az emberek, ahogy te is, nem értik, miért fontos precízen fogalmazni, és érteni, miről beszélünk, és hasonló felesleges köröket szül, ha én így teszek. (És persze én sem vagyok mindig precíz, de már esetenként igen.)

Az élet egy folyamat. Mondhatod, hogy boldog vagy, de ez egyszerűen nem igaz, a szavaid értelme és tartalma nem fedi a valóságot.

van akit ez nem zavar, mert eltekint tőle, van aki szereti pontosan fogalmazni a dolgait, és van aki azért nem törődik az értelmével, mert nem tudja, valójában mi van mögötte.

Én, MOST ezt így élem meg. És megengedem Neked, hogy máshogy tedd. :))

Légy hát boldog! :)

U.I: Mellesleg legutóbb a Paradicsomban nem voltál ott.... Akkor hogy is van ez nálad??? :)))))