Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kirsikka képe
Aditi
2011. június 02. csütörtök, 10:33 | Kirsikka   Előzmény

Most úgy megölelgetnélek! Köszönöm szépen, nagyon jól leírtad, elméletben megvan már, hogy ez lenne az ideális, csakhát ugye a gyakorlatban még nem ezt tapasztalom. Illetve vannak tiszta pillanatok, azt figyeltem meg, hogy amikor nem arra figyeltem Amit és Ahogy mondanak, hanem úgy figyeltem, hogy a Hang ami kijön a torkán, az Maga az Egy, ami várja hogy felismerjem végre, és abbahagyjam ezt az egész hülyeséget (mármint az ítélkezést), tehát amikor erre figyeltem, akkor határozottan éreztem valami furcsa végtelen szabadságot. Nagyon jó volt... csak nem volt tartós :P :)
Itt jön képbe, hogy az elmélet meg a gyakorlat között elméletileg nem kéne különbség legyen, gyakorlatilag viszont... :))))

Nem áll szándékomban rendszeresen visszajárni a templomba, viszont az emberekkel fogok találkozni, tehát a dolog lényegi része, az elfogadás, az egyenlőség-gyakorlat adott. Bár, akárhogy tervezem, az Élet mindig készségesen hozza a következő lecke környezetét, úgyhogy nem aggódom rajta, hogy milesz ezzel. Már most -nem a kereszténység vonalon- jönnek a szituációk, amiknek nagyon örülök! :)

mégegyszer köszönöm! Remélem hamarosan találkozunk!