Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
Az egész hiedelem rendszerünk ilyen tévedéseken alapul, mint
2011. május 29. vasárnap, 20:07 | HajduM

Az egész hiedelem rendszerünk ilyen tévedéseken alapul, mint amivel indítottam a nyomozást. Ha igaz a vonzás jelensége, akkor meghatározott lelkiállapothoz, adekvát fizikai jelenségek társulnak. Ha a pénzt elutasítom, nem fog áramolni hozzám!
Miként érhetném el, hogy áramoljon? Úgy ha megváltoztatom a pénzhez való viszonyomat. Hogyan tudom megváltoztatni? Úgy, hogy előbb megtudakolom, hogy mi az ami van éppen, milyen a viszonyom a pénzhez, és ezt a viszonyt mi tartja fenn.
Bennem az tartotta fenn, amit a blogomban megfogalmaztam, már kezd változni ez a viszony, azáltal ugyan is, hogy a mögöttes világhoz, tehát a bankrendszerhez, és azok irányítóihoz megváltoztattam a viszonyomat azáltal, hogy nem támasztok elvárásokat velük szemben, mert az is az én saram, így a pénzvilághoz és irányítóihoz való viszonyomat kezdem felszámolni, ami által megváltozik a tünet, vagyis a pénz elutasítása.

Miközben írom ezeket az interjúkat, egy csomó minden tudatosodik bennem, rend kezd kialakulni, bizonyos terhelések egyszerűen összeomlanak és eltűnnek azáltal, hogy megnevezem a dolgot. Ez a kezdet, nyilván minél mélyebbre ások annál több információt kapok és egyre inkább kapcsolatba kerülök azzal a szellemi világgal, amelyik segít felismerni ezeket a problémákat.

A fokozatosság elvének a híve vagyok, tehát nem kell és nem is lehet egyszerre megszabadulni minden problémától. Idő kell ahhoz is, hogy pozitívumok, új ideák kerüljenek a régi rossz beidegződések helyére.

A tudatosodás nem csak azt jelenti a számomra, hogy tudok dolgokról, vagy hogy tisztában vagyok a belső tartalmaimmal, hanem azt is jelenti, hogy képes vagyok a tudatom által befolyásolni jelenségeket, olyanokat pl, mint a parázson vagy üvegszilánkokon járás sérülések nélkül, és sok más tudati képességet vagyok képes használatba venni, amely képességeknek most a legfőbb akadálya a belső káosz. Azt gondolom, hogy amint a belső káosz rendbe tevődik, ezek a képességek automatikusan megjelennek és elkezdenek hatni, aszerint, hogy mit akarok velük kezdeni.

Az öninterjú módszere tehát alapvető ebben a munkában.

A következő amit majd kipróbálok, ha már rendeződtem valamennyire, egy Buddhista gyakorlat, amihez partner kellene, de egyedül is meg lehet csinálni: Teszek egy állítást, és egyik szerepemben megpróbálom cáfolni, majd a másik szerepemben védeni. Majd a védelem és a cáfolat érvei mentén vitát folytatok magammal :)))

Ez a legjobb amit tehetek jelen pillanatban szerintem, ahhoz, hogy felszámoljam a jelenlegi káoszt ami bennem uralkodik!