Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
rendhagyó köszönet
2009. május 20. szerda, 11:23 | Névtelen (útkereső)

Én a növényeknek szeretnék köszönetet mondani. No nem csak azért mert ők etetnek és adják számunkra a levegőt, a kellemes illatot és a szép látványt.
Nemrég hegyetmászni voltunk és mire visszatértünk egy 1200 m-es útról meg kellett állapítsam, hogy nélkülük még ma is ott lógnék valahol. Felfelé menet ahol nem volt csap, szeg, biztosítás, mindig volt egy önfeláldozó gyökér ami kíhúzott a csávából. Lefelé jövet pedig ők voltak az életbiztosítás. Volt olyan kicsi fa, amelyiknek már levele sem volt de egy szál gyökerével a sziklában kapaszkodva odanyújtotta kicsi ágát, hogy utolsó reményt adjon a szakadékba való lecsúszás ellen. Ha más nem egy egy fűcsomó mindig akadt amibe csüngeszkedve rememegő lábakkal völgyet értünk.
Ez a kis fa, ott a patak közepén akár pédaképemmé is válhatna: http://picasaweb.google.hu/gabor.tenczer/2009Eisenerz#5334487721901031474

Rá pár napra kiderült, hogy a fák tartják majd az egész garázsunkat, amit eredeti alkotója rossz alapokra rakott. Ha nincsenek, lehet ma autóstól valahol a kert aljában lennék.
Igy hát hálám mindenkinek, de most különösen a növényeknek.

Üdv!