Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ademon képe
Hát most mit mondjak, a helyzet önmagáért beszél :) Rájöttem,
2011. május 25. szerda, 15:25 | Ademon

Hát most mit mondjak, a helyzet önmagáért beszél :) Rájöttem, hogy amíg igazságokban gondolkodtok veszekedni is fogtok, mert egy igazság mellett mindig van egy másik is. A különböző aspektusok mindig másként láttatják a világ dolgait, hisz ez a természetük. Amikor majd eltűnik az egyéni nézőpont az elméből, akkor jelennek meg a dolgok valósága az önmaguk természetében, és nem a belső koncepciók és igazságok szűrőjében. Az okos ember ül és figyel, és nem formálja gondolatban valóságot a saját képére, és más képére se.

Ugyanez van az anyagoknál is. Mindegyiknek megvan a maga természete, formája. A blog feladványa pusztán annyi lenne, hogy képzeld magad egy anyagfajta helyébe, minőségébe és mond meg milyennek érzed magad. Ez egy teljesen hétköznapi feladat, nem kell hozzá semmiféle spiri-tudomány... már csak az kéne, hogy túlbonyolítsuk vele... lőn: lásd fenn :)

Pl:

Acél: erősnek érzem magam és határozottnak, magabiztosnak. Stabil, szilárd világom van, erős akaratom, kevés dolog tud ártani nekem, tartás van bennem. Jómagam szép csillogó vagyok, határozott célom van, de ha nagyon izgatnak, motiválnak én is tudok változni: határozott tartásom egyre jobban feloldódik, és átveszi helyét a lágy képlékeny engedékenységem. Túlhevülve ezen talán túlzásba is viszem a dolgom, és érzékennyé válhatok, hevességem akaratlan pusztulást is hagyhat maga után.

Karakter: katona; hős lovag; nagy hatalmú császár határozott elvekkel, birodalmi pompával.