Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
Miki nem lázadozik, Miki felderíti az igazságot. De akkor ki az
2011. május 24. kedd, 7:45 | HajduM   Előzmény

Miki nem lázadozik, Miki felderíti az igazságot. De akkor ki az aki lázadozik?

Amit látunk látvány. Ha tudatosítottad magadban ezt a mondatot, teljesen világossá válik a számodra is, hogy erről a világról beszélek amelyet most dominánsan létezőnek tekintünk. Tudjuk azonban, hogy ez egy látszat világ. Nem tudjuk, miként lehetne belőle kilépni, illetve a halál látszik az egyetlen kijáratnak.

Ennek a világnak egy igen masszív protokoll (hazugság) rétege elfedi a valódi valóságot, az igazságot. Nem céloztam meg egyebet a cikkel, minthogy ezt a hazugság réteget az egyik legérzékenyebb pontján szakítsam fel.
Nem feltétlenül kellenek tudományos eszközök ahhoz, hogy cáfoljunk vagy bizonyítsunk valamit, sőt a világ dolgainak többségét nem is lehet bizonyítani, még is tudjuk annak igaz vagy hazug voltát.

A vonjuk kétségbe a világot felszólítás tehát arra vonatkozik, hogy vonjuk kétségbe ennek a világnak a tudományos dogmáit, amit mindenki igaznak fogad el, de még a legcsekélyebb gondolkodásra sem fordítanak energiát, hogy valamiképpen megtudják, hogy az a dolog igaz-e vagy sem?
Amikor pedig valaki elgondolkodik rajta, az lázadónak van titulálva.
Ki az tehát aki lázadónak nevez egy másikat? Nyilván az aki igaznak fogadja el azt a hitvilágot, amelyről a másik megmutatta, hogy az bizony hamis, nem igazságon, hanem félrevezetési szándékon álló puszta fantázia, ami akkor sem igaz ha nagy tekintélyű tudománynak nevezik...