Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
Szóval kiemelve a lényeget.Azt állítom, hogy nem a DNS
2011. május 24. kedd, 7:27 | HajduM

Szóval kiemelve a lényeget.

Azt állítom, hogy nem a DNS határozza meg a szervezet kialakulását és működését. Nem lépek ki ezzel a matéria világából, de attól még tisztában vagyok a matérián túli létezéssel.
A cikkben pusztán arra koncentrálok, hogy logikai bizonyítékot szolgáltassak arra vonatkozóan, hogy egyrészt a DNS nem képes önmagát előállítani, másrészt a szervezet még is meghatározott paraméterek szerint épül fel, hiszen mindenkinek alapvetően emberi struktúrája van. De az információ kívülről jön a DNS csak mintegy speciális feldolgozó rendszer működik. Mint egy rádió, amit lehet hangolni. Ezért másmilyen kicsit minden ember, mert másképpen vagyunk hangolva, más más dominanciák és gyengeségek stb.. integrátumaként jelenünk meg a test világában

Ez a test világa. A léleknek és a szellemnek megvannak a saját világaik, amelyek természetesen nem a test mintájára működnek, hanem saját törvényeik mentén, hiszen szabályok működtetik. Tehát beszélni lehet a lélek DNS-éről, és a szellem DNS-eséről, természetesen nem anyagi DNS-re gondolok, hanem a lelki és szellemi megfelelőkre.
Az pedig már a többedik szabályozórendszer munkája, hogy ezek a különböző világok, miként tudnak az emberben együttműködni, és éltetni a testet

Azonban nagyon úgy néz ki, hogy még sincsen eleve elrendeltség, hanem a működések törvényekkel vannak szabályozva, és ahogy tudati változás történik az emberben, automatikusan megtörténnek az adekvát szellemi lelki, vagy éppen testi elváltozások.

Ha ugyan is eleve elrendeltség lenne, nem lehetne karmáról és kiegyenlítődésről beszélni, hanem szigorúan meghatározott életutak lennének, ami pedig ellentmondana minden tanításnak, a szabad akaratot pedig egyenesen meg is szüntetné.

A tudat által döntéseket hozhatunk, amelyek által változik az életünk minden tekintetben...