Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Éva! Megnyugtatlak, túl vagyok most a nehezén. Tegnap
2011. május 15. vasárnap, 9:53 | jessica73   Előzmény

Szia Éva!

Megnyugtatlak, túl vagyok most a nehezén. Tegnap ünnepeltük a lányom 6. szülinapját, hihetetlen jó gyerekbulit csaptunk és most nagyon jól érzem magam. Rájöttem, a munka is nem kizárólagosan a pénz miatt hiányzik (persze az is jól jönne), hanem a társasághiányom felszámolására, no meg persze belejátszik az is, hogy hosszú évek rutinnal végzett tevékenysége után szükségét érezném a változásnak az életemben. Őszintén szólva nem tudom, hogy miért nincs munkám. Nincs kizárva, hogy az az ok, amire rákérdeztél, az is egy picit a megfelelés miatt van. Elmondom miért. Észrevettem magamban egy olyan érzést, hogy akik rajtam sokat segítenek, támpontot adnak, azoknak tartozom annyival, hogy hallgatok rájuk. És itt a probléma. Ez is megfelelés. Sanyi és Kati nagyon sokat segít az önfeltérképezésemben, legalább is, ami a technikát illeti. Sanyi mondta, hogy nézzem meg, hogy mi lehet az oka annak, hogy van bennem egy gyökércsakrában lévő blokk, ami akadályozza a sikeres végkifejletet, még akkor is, ha 150%-ot teljesítek egy adott területen. Konkrétan ezt a munkával kapcsolatosan mondta. És én megkerestem az okot, és ezt találtam. Egy baj van csak, hogy nem érzem azt, hogy nekem ez fájna a felszínen. Nekem az fáj, hogy még mindig nincs munkám, illetve az, hogy ugyan minden tőlem telhetőt megteszek, nem jutok előrébb ebben a kérdésben (sem).
Szerintem most le kell kicsit állnom. Elég az önfeltérképezéssel, legalább is egy időre. Pihenni akarok és élvezni az életem úgy, ahogyan az van.
Tudom, hogy az előző blogom olyan hangnemben írtam meg, hogy azt képzelem, nekem nem fog menni a felemelkedés. De alapjában véve azért nem gondolom így. Ott valóban arra voltam kíváncsi, hogy mi van akkor, ha valakinek ez nem megy. Szerintem semmi, minden jól ki van itt találva. :-)