Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
:) Nem tudom ez hogy jutott eszedbe Ildikó, de nagyon jól jött.
2011. május 14. szombat, 21:18 | Aditi   Előzmény

:) Nem tudom ez hogy jutott eszedbe Ildikó, de nagyon jól jött. Tényleg ez a mechanizmus működik a kreativitásban, ma lecsekkoltam , és pont ennek a tudatosítására volt szükségem. :) (Ma délután tűnődtem rajta, amikor egy barátommal beszélgettem, és igyekeztem ötleteket adni neki egy témában, ahol el volt kicsit akadva - lakásátalakításban van - és csodálkoztam, hogy jutott eszembe, milyen gondolkodásmóddal az, amiket mondtam neki. Lecsekkoltam, és tényleg ez történt, hogy a kész válasz elé újabb kérdéseket tettem fel magamban, csak annyira gyorsan történik az egész, hogy nem tudtam követni...:) Ez érdekes felismerés.

Egyébként én is mindig mindent megvizsgálok, ez egy alapvetően fontos kulcs. És a fejlett szellemi tanítókat is onnan lehet felismerni, hogy a legelső mondataik között ott van: vizsgáld meg, amit hallasz tőlem. Semmit nem higgy el. A másik ismérvük pedig az, hogy kivétel nélkül mind vallásokon felül állnak. Ezt csak úgy zárójelben.

Felfedeztem, hogy van egy híd a szellemi jelenségek/tanítások és a tapasztalások között, hogy lefordítható és átjárható a két világ, mert nem is kettő :), mert minden ami fent az lent és fordítva. Azt hiszem én egy olyan utat járok, amiben megismerem ezt a hidat és kiépítem a magam számára azt a nyelvet, amelyben ez az átjárhatóság/fordítás történik. (Egyik horoszkóp leírásomban benne is volt ez a képességem.) Ez nagyon izgalmas, és szerintem elsősorban azért érdekes, mert ez is egy módja a valóság-látásra való képességünk fejlesztésének.

Úgyhogy bár én ismerem a szellemi tanításokat, igyekszem legalább annyira földhözragadt is lenni, hogy sose szálljak el.

Egyébként van egy csillagom, amelyik ezt kőkeményen garantálja: Bak jegyű vagyok, és rendesen olyan is. :))

Köszi a tippet.

Namaszte