Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
Kedves Miklós!
2011. május 14. szombat, 11:09 | Michaelita

Légy szíves szállj magadba és ne személyeskedésnek véld, azt ami egy fontos tanítás lenne/lehetne a számodra. S még provokációt se feltételezz ott, ahol nincs is.

Tudod igazából szerintem azt kellene belátnod, hogy aki sok emberrel kommunikál, annak kötelezettségei is vannak és nem csak jogai. Én személy szerint e kötelezettségek közzé sorolom a jóhiszemű hozzáállást, a tisztelet- az alázat gyakorlását és a másik mondandójának előítéletek nélküli meghallgatását.

S még mielőtt a személyeskedés gyanújába keverednék ez nem Hajdú Miklós személyének szól, hanem annak az embernek (névtől, rangtól, társadalmi hovatartozástól függetlenül), aki veszi a bátorságot, hogy két ember közötti írásos kommunikációt a közösség elé vigyen úgy, hogy az indulatait és a motivációit még csak nem is tisztázza saját maga számára.
Aztán azt is tudomásul kell(ene) venni szerintem, hogyha nyitunk kifelé a világ felé, akkor azt egyrészt az általunk lehető legtisztább formában tegyük meg, vagy ha ez éppen nem megy, akkor tisztelettel és alázattal fogadjuk el, ha mások visszajeleznek a számunkra.