Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ezt nagyon jó hogy írtad, mert valóban erre már én is gondoltam,
2011. május 12. csütörtök, 11:35 | egy kis akárki   Előzmény

Ezt nagyon jó hogy írtad, mert valóban erre már én is gondoltam, hoyg mindegyik ok mind igaz lehet akár, de úgy, hogy én azt is el tudom képzelni, ezt mind tényleg én akartam magamnak hogy megtörténjen, hogy annál biztosabban eljussak idáig, ebbe az állapotba, hogy aztán megoldjam... Szóval mivel már régebben sem tudtam megoldani, most mégtöbb szart terveztem be hogy annál jobban ne bírjam, majd valamiképp ez segítsen hozzá, hogy megoldjam. Vagy ennyi véletlen lenne???
Csak akkor is, egyik helyen ezt mondják, másikon azt, tudod, akkor hinném el igazán, ha mindenhol mindet felsorolnák, és ez mindenhol egybevágna...
Viszont, abban már nem hiszek, hogy egyenként megoldani sorban, inkább abban, hogy majd valami áttör és kiderül, az egész mégis miért így lett tervezve, mert annak oka van, és különben is, Istennek sincs annyi pénze mint amennyi problémám akkor ezek szerint nekem, én magam meg ingyen vagyok... Szerintem a segítség ott elérhető, ahol te el tudod érni, akár anyagilag is, szóval ha megoldódhat a dolog, meg fog oldódni, ha meg nem, akkor az van.