Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hú, Miki, voltam én már mindenhol. Azon is. Csak tudod,
2011. május 11. szerda, 10:06 | egy kis akárki   Előzmény

Hú, Miki, voltam én már mindenhol. Azon is. Csak tudod, mindenhol mást mondanak, hogy az az ok. Hiszek én ebben is, másban is amivel próbálkoztam, az ember csak valami alapján kiválasztja, melyik módszert próbálja meg egyáltalán, miben bízik (főleg ha anyagilag szarul áll, és ez eleve bekorlátozza). Csak amikor ott állsz, hogy az egyik arra esküszik, hogy minden a gyerekkori traumáidból fakad, a másik arra, hogy elakadtál szülés közben és akkor akartál meghalni mert annyira borzasztó volt, és ez kapcsol be az életdben ahányszor változás lenne, a harmadik hogy meghalt még az anyaméhben az ikertestvéred, és utána mennél, a negyedik... És ugyanúgy érzed magad ennyi hónap után is hogy már az egésznek rég nincs köze az élethez, akkor már nem hiszel semmiben és nem mész sehova... A családállítással amúgy semmi gondom, álltam már vagy 5-6 ember állításán mint képviselő, és éreztem...
Valószínűleg a lényeg tényleg az, ha már segítséget kérsz, bízzál meg teljesen abban, akitől kéred, és kövess mindent, amit mond. VAgy ne menj senkihez. Nekem van egy ilyen ember a legelejétől (ráadásul már rég ingyen segít), csak annyira nehéz amit mond, meg ne is hittem el, nem bírkóztam meg vele, hogy így így jártam, néha kínomban próbálkoztam máshol is, és csak egyre jobban belegabalyodam... Most próbálok hinni neki (de úgy, hogy valójában az egész arról szól, csak önmagamban higgyek és belülről tudjam majd meg a megoldást, tehát egyáltalán nem kell hinni neki), csak nem haladok.
Leginkább előző életes okban hiszek, hogy már ott is öngyilkos lettem (állítólag már két életben is, és ez most ezért már feloldhatatlan feladat ezt megoldani (nagyon sok jele van annak valóban, hogy nem engednek meghalni, ha belegebedek se, produkáltam veseleállást egy hétre, nem pisiltem egyáltalán addig, mert leállt az a múködés (állítólag ebbe pár nap alatt bele lehet halni), nem aludtam két hétig, stb, meg az előző régi kísérleteim), de hogy akkor abba az életekben miért, annak kell kiderülnie, mert azt kell megoldani valójában amit akkor nem sikerült. Meg abban hiszek, hogy nem a helyemen vagyok, de nagyon nem, és annak is ezáltal helyre kell kerülnie.
Ezeket én már érzem (bár eredetileg ezt is kívülről mondta nekem, de a sok ok közül amit mindenfelé elsoroltak nekem, erről érzem, hogy ez lesz az), és már ez is valami.
Szóval most már csak önmagamban hiszek, hogy én fogom megtudni mi az igazság, mi az ok, senki más. Ha beledöglök is.
És majd utána megoldom az összes problémámat, ami még marad...