Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
Én nagyjából érzem már a gondot és a helyrehozatal módját is.
2011. május 10. kedd, 17:17 | HajduM   Előzmény

Én nagyjából érzem már a gondot és a helyrehozatal módját is. Meg is fogom csinálni, mert megakarom oldani, bizonyos okoskodó elképzelésekkel ellentétben, ugyan is a saját lányommal való kapcsolatomban ez egyértelműen kirajzolódik. Éli az én szerepemet, nem fogadja tőlem a szeretetemet, annyival több eszem van anyunál, hogy nem erőszakolom magamat rá, hanem megfigyelem a jelenséget és tudomásul veszem...

Tehát a szituáció a saját családomban ismétlődik. Ez abból a szempontból jó is, hogy megértem anyám érzéseit és bánatát amikor visszautasítom. Ezért mostanság megerőltetem magam és tudatosan elfogadom a szeretet nyilvánítását, de egyébként feláll a szőr a hátamon tőle... De megteszem akkor is.

Én nem vagyok pénzéhes, ha segíthetek segíteni fogok bárkinek, neked is szívesen, és a lélek munkájáért nem kérhetek pénzt. Megfogom oldani, hogy legyen valamiképpen valami ami minden kritériumnak megfelel.

A családállításnak nevezett dolgot pedig bárki tudja használni, nem kell tanulni sehol. Hellinger sem tanulta sehol. Nem szakma, nem volt Iskolája, nem kell magolni, feltételeknek megfelelni, vizsgázni.
A lélek nem szab feltételeket, nem ítélkezik, nem is szeret, nem is gyűlöl, csak megmutatja a háttér dinamikákat...

Ugyan ez a lélek működik, csak át kell adni neki a feladatot... Ismerem a módját ahogyan képessé válunk érzékelni az üzeneteit.

Meg is csinálhatjuk, ha van kedved. próbáljuk ki. Ha már úgy is hasonló gondunk van ezekszerint...
Mit szólsz hozzá? találkozzunk... Egy csomó mindent el tudok mondani full totálisan ingyen...