Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Sziasztok!
2011. május 09. hétfő, 22:24 | u.erika

Ez a hozzászólásom tulajdonképpen a ,,leves" cimü blogban csúnya vitába fajult témához szól,de úgy érzem ide jobban való.

Nem tartom helytelennek sem a szervátültetést,sem a vérátömlesztést.
Elmondanám hogy amikor leesett a tantusz hogy az 55 évesen meghalt apám szervei nagy valószínüséggel is erre a sorsra jutottak,jó érzéssel töltött el a tudat.
Több okból is....
S jó érzés belegondolni abba is ha 2-3 ember ennek köszönhetöen él most is új születésnappal mint ahogy Aditi is,nekem olyan mint ha ismeretlenül is ök a hozzátartozóim volnának.Valahol a nagyvilágban...

Szoktam vért adni rendszeresen már évek óta.
Itt németországban vannak helyek ahol a véradásért pénzt adnak,és meg is fordult a fejemben hogy oda menjek,de most az Aditi blogját olvasva jó hogy mégsem tettem mert borzasztóan resteltem volna magam.
A véradásról a vélemények mindíg is megoszlottak,tehát nem is csodálkoztam azon hogy itt is felmerült a téma.
Annyi ostobasággal,és ostoba feltételezésekkel találkoztam már hogy ha már nem lettem volna tapasztalt véradó bizony én is megrettentem volna! :)))
A véradás nem kötelezö.
Tehát az ad vért aki akar.
Illetve az önkénteseket is elözetes vizsgálatnak vetik alá,elsösorban az ö érdekében hogy nem veszélyezteti-e a saját egészségét a véradással.
S teljesen steril körülmények között történik a müvelet,senkit nem szúrkálnak AIDS-os tükkel. ;)
Ezt is hallottam már csak azért említem meg hátha valaki így tudja. :)))

A szerveink biztosan hordozzák a saját energiánkat,de én hiszek abban hogy a vonzás törvénye erre az esetre is érvényesül,tehát az is lehet Aditi hogy egy ,,nagy guru" máját kaptad meg,és most pikk pakk Belédszáll a tudása! :))))

Szerintem vagdalózás,és ítélkezés helyett kérdezzük meg Aditi hogy hogy érzi magát,hogy van-e valami szokatlan dolog ami feltételezhetöleg a máj eredeti gazdája tulajdonságát hordozza..!?
Én marhára kíváncsi vagyok,olvastam már könyvet is amit egy szívátültetett nö írt,és a téma nagyon izgalmas.Állítólag minden ilyen esetben érdekes történések vannak a mütét után nem sokkal,vagy már a mütét után azonnal...

Olyan jó lenne ilyen élmények beszámolóit olvasni olyasvalakitöl akit ismerünk! ;)
Bár ezek után ha nem lesz kedve hozzá Aditinak azt is megértem... :P

Üdv!Erika