Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
A reinkarnációról...
2009. május 14. csütörtök, 1:34 | Juhász Árpád(Árpi) (útkereső)

Sziasztok !

A reinkarnáció számomra szinte természetes,hogy létezik.Mert annyira logikus,hogy minden életünk egy iskola,és addig kell újra és újra leszületnünk,amíg olyan magasra nem jutunk,hogy már erre nincs többé szükségünk,mert elértünk egy Istenhez nagyon közeli szintre! Az ehhez már nagyon közelálló emberek is valójáben szinte "félistenek",mint pl. Jézus volt -számunkra különleges képességekkel.Az alsó szinteken álló emberek pedig még az egészben nem is hisznek,sőt félnek az ilyen dolgoktól,de rájuk is nagy szükség van,hiszen akkor kik végeznék a "nehéz testi munkát?
De van egy nagy problémám ezzel a dologgal!Ha az emberiség lélekszáma egyre szaporodik a Földön,akkor honnan jön az a sok "új lélek" ??? Esetleg ők előtte állati lelkek voltak?Szerintem ez lenne a logikus.Már csak azért is,mert állat meg egyre kevesebb él a földon..Lehet,hogy ennek így kell lennie,ez a lelkek evolúciója??Vagy mégis van teremtés,és az új lelkek úgy teremtődnek meg odafent?
És az vajon jó-e,ha ilyen sok még alacsony szinten álló emberi lélek él a földön?Habár meglehet,hogy egy hűséges kutya,vagy macska lelke magasabb szinten van,mint pl.egy terroristáé...Ebben az esetben a lelkek "átlagszinvonala"lassan mindenképpen nő,,mert egyre több a már többször újjászületett,magas szinten álló lelkek száma is.,függetlenül attól.hogy állati,vagy emberi lélekről van szó.Na,de ki tudja ezt lemérni ,és ki tudja,így van-e?Ez csak az én gondolatom,,kíváncsi lennék nálam hozzáértőbbek véleményére is.