Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
ArkAngyal képe
tapasztalás...
2009. május 13. szerda, 18:07 | ArkAngyal   Előzmény

Kedves Oiolosselote.

Megértem amit írsz, és bizonyos értelemben egyet is értek, főleg az érzelmi megvalósulás részével... Ellenben nem véletlenül írtam, hogy tapasztalás révén van információm. Más az, amikor hittel gondolunk, érzünk valamit, más az, amikor tanult ismeretekkel hiszünk, és más az, amikor tapasztalattal vegyes hittel élünk, viszonyulunk, csatornázunk, stb. Általában ez a három (és ezek keveréke) lehetőség a leggyakoribb hittel élés. Én úgy nevezem a tapasztalásom (illetve azokét, akik ugyanígy "jártak" és emlékeznek), hogy "felhívtak" információk, ismeretek átadására, megnyitni az addig zárva tartott kaput, a Vagyok aki Vagyok, Dolgom ami a Dolgom értelmének életrehívását.
Mikor valóban (nem csak meditatív értelemben) "ott" vagy, mindent tudsz, érzékelsz, egybefüggően "látsz".

A "fent" és a "lent", a "kint", és a "bent" egységességét... Mondhatni: "A Mindent átfogó", "A Minden ami létezik" egységét.

Mióta visszajöttem, nagyon nehezen tudom szavakkal átadni azt, amit itt, "lent" tapasztalással lehetetlen megtapasztalni, mert ezeket élve nem lehet. Ezért se szeretek belemenni olyan dolgokba, amikre nincsenek használható, meghatározható fogalmak, mert jelentésük vagy már elcsépelt, vagy pejoratívvá váltak. Semmi jogom, vagy nem kötelességem senki hitét, ismereteit megcáfolni, vagy kétségbe vonni, mert maga a hit, és az elfogadás az, amik a legfontosabbak. Ezek legyenek meg, többi már jön, és úgy, és akkor, amikor kell. Kérdés, az elengedés-elfogadás szabályosságával ki, hogyan áll... ;-)

Remélem, így már, kicsit kifejezőbben, vagy jobban megnyílva feléd érzékelted a síkom, és azon a szintem...

ArkAngyal