Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
A szervek önálló identitással rendelkeznek, önálló személyiségek
2011. május 08. vasárnap, 20:31 | HajduM   Előzmény

A szervek önálló identitással rendelkeznek, önálló személyiségek a maguk módján. Egy szerv, értelmes, intelligens önálló lény. kommunikálni lehet a szervekkel és reagálnak. Ezt nem én találtam ki, hanem egy pszichiátertől hallottam egy előadáson, ahol külön erre rákérdeztem, mivel egy materialista szájából ezt mégis csak érdekes hallani.

Az a szerv ami egy adott környezetben működött eddig, azzal az "életmóddal" harmonizált ahonnan kiemelték, és erőszakosan átköltöztették egy új környezetbe, ami teljesen idegen és a maga személyiségével működik tovább, hozzá azokkal az élményekkel amit az előző "test-rendszerből" hozott magával.

Száz százalék, hogy hatással van az új testre. Hiszen egy rendszerben ha egy dolgot megváltoztatsz megváltozik az egésznek a működése.

Érdekes dolog, hogy ez már Jézus korában felmerül, pedig akkor még nem voltak ilyen műtéti eljárások.

Amit egyszer Isten egybe szerkesztett az ember szét ne válassza: Egy emberi testet nem lehet büntetlenül szabdalni és egyikből a másikba rakosgatni az alkatrészeket.

Nyilván az eredeti személyiség domináns, de ott lappang egy másik is a mélyben...

Ahogyan el is mondja szépen. Ő ezzel egy másik ember lett...

Lehet kommunikálni az új májjal barátkozni, megszólítani (hangos szóval is, meditációban is)

Brandon Bays Belső utazás meditáció mindenképpen javallott. Ha kell belinkelem. De egyenlőre nem kommunikálok vele amíg nem derül ki, hogy ki is ő?