Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
:) A májról a professzort kérdezd meg, az testközelből látta
2011. május 08. vasárnap, 17:54 | Aditi   Előzmény

:) A májról a professzort kérdezd meg, az testközelből látta mindkettőt... :)) Hidd el, nem cserélnek le csak úgy egy szervet....

Szomorú azonban, hogy tőlem, aki átélte, és tudatosan élte meg, kevésbé fogadod el, mint a fizikai szemeidnek. Nem baj.

Hát, a stílusom, most igen, kissé kemény, de ego bácsival nem nagyon lehet simogatósdit játszani. Ez kissé bántó, tudom, de én már felvállalom magam. Írtam, amit tudtam és érzékeltem, a jó-kislány stílus oda, ez tény.

De nem ez a lényeg, hanem a szándék. Ez is szellemi törvény.

Lehet h kicsit most átesek a ló túloldalára, megvizsgálom mindenesetre a kritikád, az mindig hasznos. :)

Neked pedig azt javaslom gyógyítsd meg a kapcsolatod a Földdel, békülj ki a fizikai világgal, ne lázadj a test ellen, mert addig nem juthatsz feljebb. Ez nekem is feladatom volt. Addig csak lebegtem és nem találtam e helyem, bármilyen sokat tudtam a szellemi világról, bármennyi látomásom és jövőbe látásom volt, bárhogy tudtam gyógyítani és mágiázni a kártyával, és bárhogy ríkattam meg az embereket, amikor zongoráztam. (Már bocs, hogy értékelem magam -ezt meg kell szoknotok. :)

Talán azért érzékeled, hogy a "test embere vagyok", mert érzékeled, hogy most ezt a szintet kell építenem. De más alapokra építem, felülről. Újra-építem, mert elfogadtam. Te is tedd azt, mert a valóság az, hogy ebben a testben vagyunk és a Mindenségünkhöz éppúgy hozzá tartozik, mint a szellemünk vagy a lelkünk. A Földi szabályokat ugyanúgy meg kell tanulni használni és a helyén kezelni, élni vele és megbecsülni, örülni neki, benne lenni és benne megvalósítani az elrendelésünket, mint a többi dimenzióinkat.

Egy magas tudatosságú tanítót megkérdeztem még az utam legelején a transzplantációról. A következőt mondta: "Új szerv? Hm. Az olyan, mint amikor egy autón elromlik az egyik ajtaja. És kicserélik. Csak mondjuk egy kicsit más a színe."

A testem az autó. Én a vezető vagyok. Én döntök, hogy mit teszek, mit vállalok, Én a tudatosságom vagyok. Nem a testem. A testem szolgálja az életem és nem fordítva.

Bocs, ha bántó volt a stílusom. Még meg kell tanulnom az új énemmel élni.

Egyébként a szellemi szinttel kapcsolatban is tévedsz. Egyáltalán nincs két szellem bennem. A lány, aki adta a májat, elment, láttam. Én csak kiegészültem egy új tudatossággal. Tök izgi :))

Ez az "ember szét ne válassza" dolog már ne is haragudj. Te ki vagy? Az autó, vagy a vezető? :)

Ne ítélj, még egyszer mondom arról, amiről nincs tudásod és tapasztalatod. esetleg beszélgess egy kicsit transzplantáltakkal. Vagy hozzáértő orvosokkal. (Olyanokkal akiknek van tapasztalatuk mert még az orvosok közt is sok az előítélet ebben a témában. Azok tudják, akik csinálják, mint ahogy ez mindig így van az életben.)

Én meg igyekszem megtanulni jobban kommunikálni. (Újra...:)

Namaszte